ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπόθεση Ρονάλντο: "Έχουμε εκατοντάδες αυθεντικά έγγραφα", το μήνυμα του Der Spiegel

Juventus' Cristiano Ronaldo gestures during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo gestures during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο πόλεμος εντυπώσεων στην υπόθεση του Ρονάλντο και των κατηγοριών εις βάρος του για βιασμό δεν έχει τελειωμό, με το "Der Spiegel" να απαντάει στους ισχυρισμούς του δικηγόρου του CR7 αναφορικά με την αξιοπιστία της.

Το γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel" όχι μόνο ήταν το πρώτο που δημοσίευσε την είδηση της κατηγορίας του βιασμού εις βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο, από την πλευρά της Κάθριν Μαγιόργκα, αλλά και το μέσο που προχώρησε σε αρκετές ακόμη αποκαλύψεις αναφορικά με τη γνωριμία που είχαν οι δυο τους πριν από 9 χρόνια σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα το περιοδικό να θεωρείται "εχθρικό" προς τον Πορτογάλο επιθετικό της Γιουβέντους και για αυτό ο δικηγόρος του Πορτογάλου, Πέτερ Κρίστιανσεν, έριξε τη σπόντα του με σημερινή του τοποθέτηση:

"Ένας χάκερ επιχείρησε να πουλήσει τα δεδομένα μετά από κάποια εισβολή στη βάση δεδομένων των νομικών γραφείων. Ένα μέσο επικοινωνίας, ανεύθυνα, έφτασε στο σημείο να δημοσιεύσει σημαντικά κομμάτια αυτών των κλεμμένων δεδομένων, τα οποία είχαν αλλοιωθεί ή κατασκευαστεί εντελώς".

Η παραπάνω δήλωση από την πλευρά του νομικού εκπροσώπου του " CR7" είχε στόχο να πλήξει την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του " Der Spiegel", με το γερμανικό περιοδικό από την πλευρά του να σηκώνει άμεσα το γάντι που ρίχτηκε προς την πλευρά του και να απαντάει:

"Δεν υπάρχει χάκερ, έχουμε εκατοντάδες έγγραφα στη διάθεσή μας και δεν έχουμε τον παραμικρό λόγο για να αμφιβάλλουμε για την αυθεντικότητά τους.

Ελέγξαμε σχολαστικά τις πληροφορίες μας και τις περάσαμε μάλιστα από κόσκινο όσον αφορά στη νομική τους εγκυρότητα".

Σημειώνεται πως η τελευταία "είδηση" που έρχεται από το μέτωπο Κριστιάνο Ρονάλντο και τις κατηγορίες εις βάρος του φέρνουν τον 33χρονο σταρ της Γιουβέντους να είναι πρόθυμος να δώσει απαντήσεις στην κατηγορία του Λας Βέγκας, όχι όμως δίνοντας το "παρών" στις ΗΠΑ αλλά μέσω τηλεδιάσκεψης!

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ