ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπόθεση Ρονάλντο: Η Ρεάλ διαψεύδει πως τον πίεσε να πληρώσει την Μαγιόργκα!

Juventus forward Cristiano Ronaldo warms up prior to the Serie A soccer match between Udinese and Juventus, at the Dacia Arena stadium in Udine, Italy, Saturday, Oct.6, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus forward Cristiano Ronaldo warms up prior to the Serie A soccer match between Udinese and Juventus, at the Dacia Arena stadium in Udine, Italy, Saturday, Oct.6, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε αναπάντητο το δημοσίευμα εφημερίδας για την εμπλοκή της στην υπόθεση των κατηγοριών εις βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Κάρθιν Μαγιόρκα και πέρασε στην αντεπίθεση.

Η "Correio de Manha" κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση με το θέμα που παρουσίασε ως αποκλειστικό τη Δευτέρα, με το πορτογαλικό μέσο να ισχυρίζεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήθελε να πληρώσει την Κάθριν Μαγιόργκα (για να τα βρουν εκτός δικαστηρίου και να μην προχωρήσει εκείνη σε καταγγελία για βιασμό της) και πως η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εκείνη που τον πίεσε να το κάνει το 2010.

Μέσα από αυτό το δημοσίευμα γινόταν λόγος για την επιθυμία του Ρονάλντο να αποδείξει την αθωότητά του και για την θέληση της Ρεάλ να κλείσει αλλιώς το θέμα για να μην έχει ζημιά το ίματζ της ως σύλλογος, με τους "μερένγκες" να μη μένουν όμως με σταυρωμένα τα χέρια και να προβαίνουν σε επίσημα αντίδραση.

Αυτό έγινε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν και η οποία αναφέρει τα εξής: "Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει πως ακολουθεί τη νομική οδό κόντρα στην εφημερίδα "Correio de Manha" για τη δημοσίευση ψευδών πληροφοριών που έχουν σκοπό να βλάψουν την εικόνα του συλλόγου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν γνώριζε το περισταστικό που αναφέρει η εφημερίδα σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οπότε, δεν μπορούσε να προχωρήσει στην παραμικρή κίνηση αναφορικά με κάτι για το οποίο δεν είχε την παραμικρή γνώση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ζητήσει από το συγκεκριμένο μέσο να προχωρήσει σε πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας".

Υπόθεση Ρονάλντο: Η Ρεάλ διαψεύδει πως τον πίεσε να πληρώσει την Μαγιόργκα!

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ