ΙΝΤΕΡ

Επίσημο: Στην Ίντερ ο Χακίμι

Επίσημο: Στην Ίντερ ο Χακίμι

Η Ρεάλ ανακοίνωσε την πώληση του Ασράφ Χακίμι στην Ίντερ αντί 40.000.000 ευρώ, ενώ άλλα 5.000.0000 προβλέπονται σε περίπτωση επίτευξης στόχων. Πενταετές το συμβόλαιο του 21χρονου Μαροκινού με τους νερατζούρι.

Τη φανέλα της Ίντερ θα φορά από την επόμενη σεζόν και για τα επόμενα πέντε χρόνια (σε περίπτωση που εξαντλήσει το συμβόλαιό του) ο Ασράφ Χακίμι. Η Ρεάλ ανακοίνωσε την παραχώρηση του 21χρονου Μαροκινού δεξιού μπακ στους νερατζούρι.

Το deal έκλεισε στα 40.000.000 ευρώ, ενώ άλλα 5.000.000 προβλέπονται να μπουν στα ταμεία των μερένγκες ως μπόνους σε περίπτωση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων του Αφρικανού με την ομάδα του Μιλάνο.

Ο Χακίμι ταξίδεψε την Τρίτη (30/6) στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει 5.000.000 ευρώ το χρόνο.

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή της Ίντερ για την επόμενη σεζόν. Ο Ασράφ Χακίμι έκανε μία εκπληκτική σεζόν στην Bundesliga με 9 γκολ και 10 ασίστ, με τον Αντόνιο Κόντε να τον έχει βάλει στο μάτι από το ματς της Ντόρτμουντ (αγωνίστηκε για δυο σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ) με την Ίντερ για την 4η αγωνιστική του φετινού Champions League, όταν και σκόραρε δις κόντρα στους Μιλανέζους οδηγώντας τους Βεστφαλούς στην επικράτηση με σκορ 3-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μαρότα: "Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χακίμι"
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ