ΙΝΤΕΡ

Η αδερφή του Ικάρντι ξεσπά κατά της Γουάντα Νάρα: "Ο καημένος ο αδελφός μου..."

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, poses with Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, poses with Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η απόφαση της Ίντερ να αφαιρέσει από τον Ικάρντι το περιβραχιόνιο του αρχηγού και του ίδιου να μην ταξιδέψει στην Βιέννη για το ματς με την Ραπίντ έφεραν την έκρηξη της αδερφής του, που τα έβαλε με την Γουάντα Νάρα!

Το 2019 άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Μάουρο Ικάρντι και οι περισσότεροι έχουν αρχίσει ήδη να αναρωτιούνται αν γράφονται αυτές τις ημέρες τα τελευταία επεισόδια της σχέσης του Αργεντινού στράικερ με την Ίντερ.

Ο ίδιος φαίνεται πως έχει χάσει τη συχνή επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα εδώ και σχεδόν δύο μήνες και έχει το μυαλό του στην ανανέωση του συμβολαίου του, με τους "νερατζούρι" από την πλευρά τους να τραβάνε το σχοινί και να προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να του αφαιρέσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να το δώσουν στον Σαμίρ Χαντάνοβιτς, με τον παίκτη από την πλευρά του να απαντάει με άρνηση να ταξιδέψει στην Βιέννη για το ματς με την Ραπίντ (πρώτο ματς των Μιλανέζων στη φάση των "32" του Europa League) και την Γουάντα Νάρα να δηλώνει πως αυτή τη στιγμή δεν τους έχει γίνει κάποια πρόταση για ανανέωση.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα "εκρηκτικό κοκτέιλ" και αυτό που έλειπε για γαρνιτούρα ήρθε. Ηταν το ξέσπασμα της αδερφής του Μάουρο Ικάρντα, Ιβάνα, η οποία αποφάσισε να "παίξει μπάλα" και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, πετώντας "καρφιά" προς την σύντροφο και μάνατζερ του Αργεντινού διεθνούς φορ.

Η αδερφή του Ικάρντι ξεσπά κατά της Γουάντα Νάρα: "Ο καημένος ο αδελφός μου..."

"Ο καημένος ο αδερφός μου, γιατί συνεχίζει να το επιτρέπει αυτό; Στην Ίντερ δεν επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές.

Εάν είχε ένα σοβαρό πρόσωπο από πίσω του, που θα τον πρόσεχε, αυτό δεν θα συνέβαινε", έγραψε αρχικά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, για να διαγράψει γρήγορα αυτό το ποστάρισμα, και να δημοσιεύσει λίγη ώρα αργότερα ένα άλλο, με το εξής δηκτικό περιεχόμενο:

"Μερικές φορές είναι προτιμότερο να κλείνεις το στόμα σου και ο κόσμος να νομίζει πως είσαι ηλίθιος από το να το ανοίγεις και να το επιβεβαιώνεις".

Την ίδια ώρα, χρήστες του Instagram διαπίστωσαν πως ο Κροάτης μέσος της Ίντερ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, έκανε "like" σε αρκετά ποσταρίσματα που έκαναν λόγο για την αφαίρεση του περιβραχιονίου του αρχηγού από τον Ικάρντι, επιβεβαιώνοντας πως το κλίμα στην Ίντερ μόνο ενωτικό δεν είναι αυτή την εποχή.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ