ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ανακοίνωσε επίσημα τον Μόζες

Nigeria's Victor Moses celebrates after scoring his side first goal on a penalty during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Nigeria's Victor Moses celebrates after scoring his side first goal on a penalty during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Μετά από έξι μήνες στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε, ο Βίκτορ Μόζες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για το δανεισμό του.

Παίκτης της Ίντερ είναι και επίσημα από το απόγευμα της Πέμπτης (23/1) ο Βίκτορ Μόζες, με την Ίντερ να δίνει τα χέρια με την Τσέλσι, που έχει τα δικαιώματά του, και να γνωστοποιεί το δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν βρήκε τον 29χρονο Νιγηριανό εξτρέμ στην Φενέρμπαχτσε, με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, ωστόσο ήταν ένας από τους εκλεκτούς του Αντόνιο Κόντε για την ενίσχυση της Ίντερ τον Ιανουάριο και η διοίκηση των νερατζούρι έσπευσε να ικανοποιήσει το αίτημά του.

Την Τετάρτη ολοκλήρωσε στο Μιλάνο τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και κατόπιν έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2023, με τους Μιλανέζους να είναι υποχρεωμένοι ωστόσο να δώσουν ένα ποσό κοντά στα 12.000.000 ευρώ στην Τσέλσι αν θέλουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του στο φινάλε της σεζόν.

"Είναι τιμή για μένα να είμαι εδώ και να είμαι παίκτης της Ίντερ. Τους ευχαριστώ όλους για την υποδοχή, δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω. Το να δουλέψω ξανά με τον Κόντε είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένο.

Μιλήσαμε με τον Κόντε, μου παρουσίασε το σχέδιο του συλλόγου και θέλω να είμαι μέλος του. Θα δώσω το μάξιμουμ για να βοηθήσω την ομάδα. Υπάρχει τεράστια ποιότητα, ο στόχος είναι να συνεισφέρω στην ομάδα και να διασκεδάζω.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως νερατζούρο ποδοσφαιριστής ο Μόζες.

Σημειώνεται πως ο 29χρονος χαφ-εξτρέμ πραγματοποίησε έξι συμμετοχές στη Süper Lig, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ο Αντόνιο Κόντε γνωρίζει πολύ καλά, καθώς είχαν συνυπάρξει στην Τσέλσι για μία διετία, ενώ ήταν εκ των βασικών στελεχών των Λονδρέζων στην κατάκτηση του τίτλου της Premier League τη σεζόν 2016/17.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίντερ: Δίνει στη Νάπολι τον Πολιτάνο και παίρνει δανεικό τον Γιορέντε
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ