ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Αντιδράσεις για την επιστολή των ultras στον Λουκάκου

Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η ανακοίνωση των τιφόζι της Ίντερ έχει εξοργίσει την κοινή γνώμη αλλά και τους αθλητές, που εκφράζουν την συμπαράσταση τους στον Ρομέλου Λουκάκου και παράλληλα ξεσπούν για το θράσος των οργανωμένων.

Η επιστολή των τιφόζι της Ίντερ στον Ρομέλου Λουκάκου για τα περί ρατσισμού στο παιχνίδι με την Κάλιαρι, μάλλον έκανε χειρότερα τα πράγματα. Παλαίμαχοι αλλά και εν ενεργεία αθλητές ξεσπούν εναντίον των οργανωμένων, κατηγορώντας τους για έλλειψη πολιτισμού.

Την αρχή έκαναν οι Ντεμπά Μπα και Κάρλτον Κόουλ που εξαπέλυσαν επίθεση κατά των ultras για την υποστήριξη στους οπαδούς της Κάλιαρι, χαρακτηρίζοντας ανεκδιήγητη την επιστολή της Curva Nord.

Ο 35χρονος Κόουλ με θητεία σε Τσέλσι και Γουέστ Χαμ ανέφερε: " Δεν έχουν καμία ντροπή για το πόσο αργά εξελίσσονται. Θα πρέπει να τους στείλουν σε άλλον πλανήτη. Βρίσκονται μίλια μακριά από τον πολιτισμό."

Σκληρή απάντηση έδωσε και ο ποδοσφαιριστής της Μπασακσεχίρ Ντεμπά Μπα με ένα post στο Twitter: " Να ο λόγος που δεν έπαιξα εκεί όταν μπορούσα. Εύχομαι να φύγουν όλοι οι μαύροι παίκτες από αυτό το πρωτάθλημα. Σίγουρα αυτό δεν θα σταματήσει την ηλιθιότητα και το μίσος τους, τουλάχιστον όμως δεν θα μπορούν να επηρεάσουν άλλα άτομα.''

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ