ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Αποθέωση για τον Σάντσες στο αεροδρόμιο του Μιλάνου

Ίντερ: Αποθέωση για τον Σάντσες στο αεροδρόμιο του Μιλάνου

Ο Αλέξις Σάντσες έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο της Μαλπένσα για λογαριασμό της Ίντερ και γνώρισε την αποθέωση από οπαδούς των νερατζούρι που πήγαν να τον υποδεχτούν (VIDEO).

Οκτώ χρόνια αφότου άφησε την Ιταλία, ο Αλέξις Σάντσες είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στη Serie A. Μετά από την περιπλάνησή του σε Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο κορυφαίος σκόρερ της εθνικής Χιλής είναι πλέον μία ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ, με την ομάδα του Μιλάνου να συμφωνεί με την Γιουνάιτεντ για το δανεισμό του έναντι μόλις 5.000.000 ευρώ (οι Άγγλοι θα καλύψουν τα άλλα 7.000.000 ευρώ που προβλέπονται στο συμβόλαιό του).

Αργά το βράδυ της Τρίτης οι δύο σύλλογοι έδωσαν τα χέρια και το απόγευμα της Τετάρτης ο 30χρονος επιθετικός έφτασε στο αεροδρόμιο της Μαλπένσα (Μιλάνο), κάτι που σημαίνει ότι το μόνο που απομένει για να κλείσει το deal είναι να περάσει με επιτυχία ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει ο άλλοτε παίκτης της Ουντινέζε.

Πριν γίνουν πάντως αυτά τα δύο τελευταία βήματα, ο επονομαζόμενος "Nino Maravilla" (παιδί θαύμα) πήρε μία πρώτη γεύση από τους φίλους των Μιλανέζων, με κάποιους εξ αυτών να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο και να τον αποθεώνουν με τραγούδια και συνθήματα, με τον ίδιο να τους χαιρετάει και να ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για το Μεάτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ