ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Δίνει στη Νάπολι τον Πολιτάνο και παίρνει δανεικό τον Γιορέντε

Ίντερ: Δίνει στη Νάπολι τον Πολιτάνο και παίρνει δανεικό τον Γιορέντε

Η μεταγραφή του Ματεό Πολιτάνο στην Ρόμα μπορεί να χάλασε, όμως οι "νερατζούρι" δίνουν στην Νάπολι τον 26χρονο και παίρνουν δανεικό τον Γιορέντε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στην Νάπολι φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέο Πολιτάνο. Η μεταγραφή του στην Ρόμα μπορεί να χάλασε, όμως η Ίντερ δεν θέλει να τον κρατήσει, με τους "παρτενοπέι" να κάνουν την κίνησή τους και όπως όλα δείχνουν να παίρνουν το "Ναι" από την ομάδα του Μιλάνου.

Σύμφωνα με την " Gazzetta dello Sport", ο τεχνικός διευθυντής της Νάπολι συζήτησε με τους εκπροσώπους της Ίντερ για την πώληση του Πολιτάνο, με τις δύο πλευρές να βρίσκουν τη φόρμουλα για να κλείσει το deal. Όπως αναφέρεται, ο 26χρονος εξτρέμ θα μετακομίσει στους "παρτενοπέι" ως δανεικός για 18 μήνες με οψιόν αγοράς, με το ποσό που θα καρπωθούν οι "νερατζούρι" να φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ συνολικά, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο Φερνάντο Γιορέντε που θα πάει στην ομάδα του Μιλάνου ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτό φυσικά σημαίνει πως το ενδιαφέρον για τον Ολιβιέ Ζιρού της Τσέλσι έχει "παγώσει", αφού οι αξιώσεις των Λονδρέζων είναι απαγορευτικές για τα οικονομικά της Ίντερ.

Photo Credits: AP / Antonio Calanni

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ