ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Η λίστα του Κόντε έχει μέσα Καντέ, Βιδάλ και Έμερσον

Chelsea's manager Antonio Conte, centre left, speaks to Chelsea's N'Golo Kante during their English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Wembley stadium in London, Sunday Aug. 20, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's manager Antonio Conte, centre left, speaks to Chelsea's N'Golo Kante during their English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Wembley stadium in London, Sunday Aug. 20, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Αντόνιο Κόντε ζήτησε από τη διοίκηση της Ίντερ ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας βρίσκονται οι Καντέ, Βιδάλ και Έμερσον.

Η Ίντερ ήταν ανταγωνιστική για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της σεζόν στην παρθενική σεζόν του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της όμως στην τελική ευθεία ξέμεινε από δυνάμεις και όχι μόνο έπαψε να κοντράρει την Γιουβέντους αλλά υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Serie A, κάτω από τις Λάτσιο και Αταλάντα.

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Ιταλό τεχνικό που κατηγόρησε την έλλειψη εμπειρίας της ομάδας του για την καθίζηση το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport" έχει καταθέσει ήδη τις σκέψεις του στη διοίκηση για το τι πρέπει να γίνει για την ουσιαστική ενίσχυση των νερατζούρι.

Οι σκέψεις του περιλαμβάνουν μάλιστα αρκετά σπουδαία ονόματα, με την εφημερίδα να αναφέρει πως στην κορυφή της transfer list του Κόντε είναι ο Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι όπως και οι συμπαίκτης του στους μπλε, Έμερσον Παλμιέρι, καθώς και ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Αρτούρο Βιδάλ.

Chelsea's N'Golo Kante, left, fights for the ball with Watford's Troy Deeney during the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at the Stamford Bridge stadium in London, Saturday, July 4, 2020. (Mike Hewitt/Pool via AP)
Chelsea's N'Golo Kante, left, fights for the ball with Watford's Troy Deeney during the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at the Stamford Bridge stadium in London, Saturday, July 4, 2020. (Mike Hewitt/Pool via AP) MIKE HEWITT/POOL VIA AP

Το ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνει πως το συμβόλαιο του Βιδάλ με την Μπαρτσελόνα λήγει το καλοκαίρι του 2021 και πως οι νερατζούρι δεν αρνήθηκαν να πληρώσουν 20.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ με το ίδιο πάνω-κάτω ποσό κοστολογείται και ο αριστερός μπακ της Τσέλσι, Έμερσον Παλμιέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ