ΙΝΤΕΡ

Η Παρι μπήκε σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο

Η Παρι μπήκε σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο
FABIO FERRARI/LAPRESSE VIA AP

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε εσχάτως έναν πολύ ισχυρό ανταγωνιστή στη μάχη για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ, που είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Την ώρα που το μπρα ντε φερ μεταξύ της Ίντερ και της Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες δεν έχει ακόμα βρει νικήτρια, μία νέα ομάδα εμφανίζεται αποφασισμένη να κάνει κίνηση για τον Αργεντινό επιθετικό για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του "Espn", η Παρί Σεν Ζερμέν έρχεται να κοντάρει άγρια τους Καταλανούς όσον αφορά στον επιθετικό της Ίντερ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως τον έβαλε στο στόχαστρο ώστε να μπορέσει να αναπληρώσει το κενό των Καβάνι και Ικάρντι σε περίπωση αποχώρησής τους.

Φυσικά, και η περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι συνδέει Ίντερ και Παρί, αφού ως γνωστόν ο συμπατριώτης του Λαουτάρο αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας από την Ίντερ και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να καλούνται να δώσουν τα χέρια με τους Μιλανέζους αν θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με κανονική μεταγραφή.

Η Παρι μπήκε σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Όπως έχει διαρρεύσει από τα ιταλικά μίντια, ο Αντόνιο Κόντε και η διοίκηση των νερατζούρι είναι θετικοί στο να παραχωρηθεί ο παίκτης αλλά μόνο αν μπει στα ταμεία της Ίντερ ένα ποσό πάνω από 70.000.000 ευρώ αλλά και να κάνει το δρομολόγιο Βαρκελώνη-Μιλάνου κάποιος εκ των Άρτουρ ή Σεμέδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ