ΙΝΤΕΡ

Ιντερ - Κάλιαρι 1-1: Ο δανεικός Ναϊνγκολάν πλήγωσε τους νερατζούρι

Ιντερ - Κάλιαρι 1-1: Ο δανεικός Ναϊνγκολάν πλήγωσε τους νερατζούρι

Τρίτο σερί στραβοπάτημα για την Ίντερ καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κάλιαρι. Ο Ναϊνγκολάν ήταν αυτός που σκόραρε εις βάρος της ομάδας του Αντόνιο Κόντε.

Ατάλαντα, Λέτσε και τώρα Κάλιαρι. Σερί τρία στραβοπατήματα με 1-1 για την Ίντερ που φέτος διεκδικεί το πρωτάθλημα από το "αφεντικό" της Serie A, Γιουβέντους.

Πάμε στα του αγώνα που έτσι όπως εξελίχθηκε ανέδειξε μία όμορφη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Ρατζά Ναϊνγκολάν.

Ο Άσλεϊ Γιανγκ στο πρώτο του ματς με τη φανέλα της ομάδας του Αντόνιο Κόντε, μοίρασε την ασίστ και ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ έγραψε το 1-0 στο 29ο λεπτό. Ωστόσο, η Ίντερ δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το γήπεδό της κι αυτό εξαιτίας του Ρατζά Ναϊνγκολάν ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τους νερατζούρι στην Κάλιαρι.

Συγκεκριμένα, στο 78' ο Ναϊνγκολάν βρήκε χώρο για να σουτάρει αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, το έκανε και η μπάλα αφού κόντραρε κατέληξε στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ίντερ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του σκόρερ της Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Πλέον, η Ίντερ μ' ένα ματς περισσότερο έχει 48 βαθμούς και η πρώτη με 51 βαθμούς Γιουβέντους φιλοξενείται στις 21:45 από την Νάπολι που βρίσκεται στην 13η θέση και παλεύει να ξεφύγει από την εφετινή καταστροφική σεζόν.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ