ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Γκοδίν ξεκαθάρισε τα πράγματα για το μέλλον του

Inter Milan's Diego Godin gestures during a Serie A soccer match between Inter Milan and Torino, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, July 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno
Inter Milan's Diego Godin gestures during a Serie A soccer match between Inter Milan and Torino, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, July 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno AP

Ο Ντιέγκο Γκοδίν ξεκαθάρισε πως έχει μπροστά του ακόμα τρία χρόνια ποδοσφαίρου και θέλει να τα περάσει στην Ίντερ.

Μπορεί να βαδίζει στο 35ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο παραμένει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Γκοδίν ο οποίος σκόραρε το βράδυ της Δευτέρας απέναντι στην Τορίνο.

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός της Ίντερ πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Serie Α με τη φανέλα των νερατζούρι και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το μέλλον του.

"Έχω τρία χρόνια και σκοπεύω να μείνω για να πετύχω σπουδαία πράγματα με την Ίντερ" ήταν η ξεκάθαρη δήλωση του Γκοδίν ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη μάχη του τίτλου Η Ίντερ βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την Γιουβέντους, ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές όμως ο Ουρουγουανός δεν τα παρατάει: "Όταν είσαι σε θέση να ενοχλείς τον πρώτο, πρέπει να κερδίσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς. Θέλουμε τώρα να μείνουμε στην δεύτερη θέση και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια για να πλησιάσουμε την Γιουβέντους".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ