ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Ικάρντι επιστρέφει στη δράση μετά από 35 ημέρες!

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after his teammate Lautaro Martinez scored during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec.26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after his teammate Lautaro Martinez scored during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec.26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μετά από μία περίοδο "ψυχρών σχέσεων" με τη διοίκηση της Ίντερ αλλά και προβλημάτων λόγω του τραυματισμού του, ο Μάουρο Ικάρντι μπαίνει ξανά στις προπονήσεις των "νερατζούρι".

Δεν ξέρουμε αν ο Μάουρο Ικάρντι θα παραμείνει και του χρόνου στην Ίντερ ή θα επιλέξει το ερχόμενο καλοκαίρι να τραβήξει για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, το σίγουρο είναι πως η φετινή σεζόν δεν έχει τελειώσει για τον Αργεντινό στράικερ.

Από τις 13 Φεβρουαρίου, όταν και του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης για το Europa League, παρακολουθούσε ως... θεατής τα δρώμενα της ομάδας επικαλούμενος πρόβλημα τραυματισμού, κατάσταση όμως που δεν υφίσταται από εδώ και πέρα.

Τα όποια προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν, με την Ίντερ γνωστοποιεί τα ιταλικά ΜΜΕ πως η θεραπεία που είχε να κάνει ο παίκτης στο γόνατο ολοκληρώθηκε και πως από την Πέμπτη (21/3) θα είναι εκ νέου στη διάθεση του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων είναι μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για τον παίκτη να καλύψει το χαμένο έδαφος, με τα μίντια στη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως στόχος του είναι να προλάβει το κρίσιμο ματς με την Λάτσιο στις 31 Μαρτίου.

Σημειώνεται πως ο Αργεντινός θα επιστρέψει στη δράση με τα χρώματα των "νερατζούρι" μετά από 35 ημέρες που ήταν ανενεργός, με την Ίντερ να έχει δώσει αυτό το διάστημα 9 ματς χωρίς εκείνον και να έχει απολογισμό 5 νίκες - 2 ισοπαλίες - 2 ήττες.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ