ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Ικάρντι στην εξέδρα, "κράξιμο" από τους οπαδούς

Ίντερ: Ο Ικάρντι στην εξέδρα, "κράξιμο" από τους οπαδούς

Η κρίση στις σχέσεις του Μάουρο Ικάρντι με την Ίντερ παραμένει, με τον Αργεντινό να είναι εκτός αποστολής για δεύτερο διαδοχικό ματς και τους οργανωμένους να του στέλνουν "μήνυμα" μέσω φυλλαδίων.

Άρχισε τη σεζόν φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού (μετά από απόφαση του Λουτσιάνο Σπαλέτι να του το δώσει) και έχοντας το ρόλο του ηγέτη, όμως τώρα η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική για τον Μάουρο Ικάρντι, με τη σχέση του με τη διοίκηση της Ίντερ να μοιάζει να είναι τοξική.

Η άρνηση της Γουάντα Νάρα να συμφωνήσει στο νέο συμβόλαιο που του προτείνει η διοίκηση οδήγησε τους ανθρώπους της Ίντερ στην απόφαση να δώσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Χαντάνοβιτς και η "απάντηση" του Ικάρντι ήταν να αυτοαποκλειστεί από τον αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης για το Europa League.

Το σίριαλ όμως έχει και άλλα επεισόδια, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να αφήνει τον 25χρονο Αργεντινό φορ εκτός αποστολής και από το ματς με την Σαμπτντόρια στο "Μεάτσα" και όλοι πλέον να αναρωτιούνται αν υπάρχουν ελπίδες να ξανακολλήσει το γυαλί στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Ίντερ: Ο Ικάρντι στην εξέδρα, "κράξιμο" από τους οπαδούς

Από την πλευρά του ο Ικάρντι αποφάσε να δηλώσει "παρών" αφού πήγε στο γήπεδο για να δει διά ζώσης τον αγώνα των "νερατζούρι" κόντρα στους Γενοβέζους, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο και μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα.

Την ίδια ώρα όμως, οι οπαδοί δείχνουν να τον έχουν βάλει στη "μαύρη λίστα". Πριν από τρεις ημερες στο ματς με την Ραπίντ τραγουδούσαν "Υπάρχει ένας μόνο αρχηγός" για να στηρίξουν τον νέο καπιτάνο, Σαμίρ Χαντάνοβιτς, ενώ στο πλαίσιο του αγώνα με την Σαμπντόρια μοίραζαν στην Curna Nord εφημεριδάκι με ενδεικτικό τίτλο: "Έξω οι μισθοφόροι από την Ίντερ".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ