ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Κόντε θέλει τον Ζιρού

Chelsea's Olivier Giroud celebrates with Chelsea head coach Antonio Conte, left, after scoring the opening goal during the English FA Cup semifinal soccer match between Chelsea and Southampton at Wembley stadium in London, Sunday, April 22, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Olivier Giroud celebrates with Chelsea head coach Antonio Conte, left, after scoring the opening goal during the English FA Cup semifinal soccer match between Chelsea and Southampton at Wembley stadium in London, Sunday, April 22, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Αντόνιο Κόντε ζήτησε ενισχύσεις στην Ίντερ και ήδη έχει κάνει επαφή με τον Γάλλο πρώην παίκτη του, Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος θέλει να φύγει από την Τσέλσι.

Ο Αντόνιο Κόντε ξέσπασε μετά την ήττα (3-2) της Ίντερ από τη Ντόρτμουντ , δεν μάσησε τα λόγια του και έκανε δηλώσεις που συζητήθηκαν στην Ιταλία, καθώς τα έβαλε με τον προγραμματισμό του καλοκαιριού για την ποιότητα του ρόστερ και μίλησε για συγκεκριμένους παίκτες.

Ο προπονητής των νερατζούρι ζήτησε ενισχύσεις και ήδη έχει επιλέξει τους στόχους του Ιανουαρίου. Ο 50χρονος προπονητής έχει έλθει σε επαφή με τον πρώην παίκτη του, Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος ψάχνει τρόπο να φύγει από την Τσέλσι.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για έξι μήνες στους μπλε του Λονδίνου. Ο Ζιρού έχει τέσσερις συμμετοχές στην Premier League την τρέχουσα σεζόν, μόλις μία εξ αυτών όμως στο αρχικό σχήμα ενώ μετρά και 17 λεπτά συμμετοχής στο Champions League στην εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τη Βαλένθια.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ