ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Κόντε τον πούλησε όταν ήταν στην Τσέλσι και τώρα τον θέλει στους νερατζούρι

Inter Milan's head coach Antonio Conte reacts during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's head coach Antonio Conte reacts during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Αντόνιο Κόντε θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Ίντερ και έχει βάλει ήδη στο στόχαστρο του έναν πρώην παίκτη του.

Πριν από δύο χρόνια ο Αντόνιο Κόντε έκανε ένα λάθος όσο βρισκόταν στον πάγκο της Τσέλσι. Το καλοκαίρι του 2017 αποφάσισε να αποκτήσει τον Μπακαγιόκο από την Μονακό ξοδεύοντας περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ και την ίδια ώρα άνοιξε την πόρτα της εξόδου για έναν από τους καλύτερους παίκτες του.

Ο λόγος για τον Νεμάνια Μάτιτς ο οποίος πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ένα ποσό κοντά στα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σέρβος συνεργάστηκε με τον Κόντε τη σεζόν 2016-17 και ήταν εκ των κορυφαίων παικτών των μπλε. Μέτρησε 40 συμμετοχές στις οποίες πέτυχε δύο γκολ και έδωσε οκτώ ασίστ στην πιο παραγωγική χρονιά του με τη φανέλα της Λονδρέζικης ομάδας. Ο Μπακαγιόκο δεν έπιασε ποτέ στους μπλε, ενώ και ο Μάτις δεν περνά και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κόντε είναι έτοιμος να διορθώσει το λάθος που είχε κάνει το καλοκαίρι του 2017 προσθέτοντας ένα πολύτιμο γρανάζι στη μηχανή της Ίντερ. Το συμβόλαιο του Μάτιτς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και οι νερατζούρι είναι έτοιμοι να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο στη μάχη που δίνουν για να κατακτήσουν τη Serie A.

Με δεδομένο ότι στο 3-5-2 που χρησιμοποιεί χρειάζεται τρεις κεντρικούς μέσους ο Κόντε βλέπει ότι θέλει έναν ακόμα αξιόπιστο παίκτη για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή και θεωρεί ότι ο 31χρονος Σέρβος μπορεί να προσφέρει λύσεις σε αυτό το κομμάτι. Άλλωστε, με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Μάτιτς ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι είναι πιθανό η συγκεκριμένη μεταγραφή να κοστίσει ελάχιστα στην Ίντερ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ