ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Λουκάκου τσακώθηκε με τον Μπρόζοβιτς

Inter Milan's Romelu Lukaku, right, challenges for the ball with Lecce's Luca Rossettini during the Serie A soccer match between Inter Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Aug. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Romelu Lukaku, right, challenges for the ball with Lecce's Luca Rossettini during the Serie A soccer match between Inter Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Aug. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η ισοπαλία της Ίντερ στο ματς με την Σλάβια Πράγας για την πρώτη αγωνιστική του Champions League δεν άρεσε στον Ρομελού Λουκάκου, που έφερε τους συμπαίκτες του προ των ευθυνών τους.

Αναβρασμός επικρατεί στα αποδυτήρια της Ίντερ μετά την ισοπαλία με την Σλάβια Πράγας για την πρώτη αγωνιστική του Champions League. Αυτό, καθώς, ο Ρομέλου Λουκάκου φάνηκε απογοητευμένος από την απόδοση των συμπαικτών του στην αναμέτρηση με τους Τσέχους και τους τα "έχωσε" μετά το τέλος του αγώνα.

Όπως αποκαλύπτει η " Gazzetta dello Sport", μετά το τέλος του αγώνα, επικράτησε ένταση στα αποδυτήρια του Τζουζέπε Μεάτσα, με τον Λουκακού να κατηγορεί τους συμπαίκτες του για έλλειψη πάθους και μειωμένη απόδοση. Ο Βέλγος ζήτησε να είναι πιο επιθετικοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να ακολουθούν το πλάνο του Αντόνιο Κόντε.

Κάπου εκεί τα πράγματα ξέφυγαν, με τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς να του ζητά τον λόγο και τον έλεγχο να χάνεται λίγο αργότερα, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν μία ανάσα από το να πιαστούν στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στην μέση και να κατευνάζουν τα πνεύματα.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν από το πρώτο φετινό "Derby della Madonnina", με την Μίλαν να υποδέχεται την Ίντερ για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A, με τους "νερατζούρι" να θέλουν την νίκη έτσι ώστε να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην Ιταλία.

Πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις στo Fantasy Champions League τουρνουά του Stoiximan.gr

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ