ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Μαρότα έκοψε τη φόρα των οπαδών για τον Μέσι

Barcelona's Lionel Messi during the Spanish La Liga soccer match between Valladolid and FC Barcelona at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Saturday, July 11, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi during the Spanish La Liga soccer match between Valladolid and FC Barcelona at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Saturday, July 11, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Στην διάψευση των φημών που θέλουν την Ίντερ να έχει μπει σε συζητήσεις με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι για να πείσουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ να αφήσει την Μπαρτσελόνα, προχώρησε ο CEO των Μιλανέζων, Μπέπε Μαρότα.

Φωτιά άναψε σε Μπαρτσελόνα και Ίντερ δημοσίευμα του ιταλικού καναλιού Rai, που ανέφερε ότι ο πατέρας και ατζέντης του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, πρόκειται το επόμενο διάστημα να ταξιδέψει στο Μιλάνο, για να ψάξει σπίτι για τον ίδιο και να συζητήσει για το πιθανό ποδοσφαιρικό μέλλον του γιου του στην Ίντερ, ωστόσο λίγες ημέρες μετά ήρθε διάψευση.

Στο περιθώριο του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος για την Ίντερ κόντρα στην Τζένοα, το όνομα Μέσι αναφέρθηκε από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια μίνι συνέντευξης που έδινε ο Μπέπε Μαρότα, με τον CEO της Ίντερ που λύνει και δένει σε μεταγραφικά θέματα του συλλόγου, να τους αποκρίνεται:

"Τα δημοσιεύματα για τον Μέσι ανήκουν στη φαντασία. Δεν είναι σε καμία περίπτωση στόχος της Ίντερ, πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή θέλει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική ζωή του στην Μπαρτσελόνα", δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό "SKy", προσθέτοντας πως στόχος των νερατζούρι είναι να κλείσουν συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επέκταση του δανεισμού του Αλέξις Σάντσες ώστε να τον έχουν στη διάθεσή τους στη συνέχεια του φετινού Europa League.

Όσον αφορά δε το αν συμμερίζεται την άποψη του Αντόνιο Κόντε, που χαρακτήρισε τον 2ο της βαθμολογίας στην Serie A ως τον "πρώτο των χαμένων", ο Μαρότα ξεκαθάρισε πως η κατάκτηση της δεύτερης θέσης είναι σημαντική για την Ίντερ καθώς "δείχνει πως υπήρχε βελτίωση σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν και μπορεί να αποτελέσει οδηγό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ