ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Μπρόζοβιτς ξεσήκωσε τα επείγοντα και οι γιατροί κάλεσαν την αστυνομία

Inter Milan's Marcelo Brozovic controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Bologna at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, July 5, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Marcelo Brozovic controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Bologna at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, July 5, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο 27χρονος μέσος, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, απαίτησε από τους γιατρούς σε έξαλλη κατάσταση να περιθάλψουν πρώτα τον ελαφρά τραυματισμένο φίλο του και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το όνομα του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς απασχολεί αρκετά την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, όπου η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται να ενδιαφέρεται να τον κάνει δικό της, στο επίκεντρο τίθεται και η ζωή του έξω από τα γήπεδα.

Πριν λίγες μέρες, η αστυνομία του αφαίρεσε το δίπλωμα, ενώ η Ίντερ του επέβαλλε πρόστιμο 100 χιλιάδων ευρώ, αφού ο Κροάτης μέσος πέρασε με κόκκινο φανάρι στις 2 τα μεσάνυχτα, την ίδια ώρα που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Η ιταλική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport, φέρνει στο φως ένα νέο περιστατικό. Συγκεκριμένα, ο Μπρόζοβιτς επισκέφθηκε το νοσοκομείο Σαν Κάρλο του Μιλάνο και προκάλεσε έναν πανικό. Ο 27χρονος Κροάτης βρισκόταν στα επείγοντα σε έξαλλη κατάσταση απαιτώντας οι γιατροί να δουν πρώτα τον ελαφρά τραυματισμένο στο πόδι φίλο του.

Οι γιατροί προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό, καθώς πιθανολογείται ότι ήταν μεθυσμένος. Έτσι, οι άνθρωποι του νοσοκομείου κάλεσαν την αστυνομία, η οποία δεν κατάφερε να τον ηρεμήσει ούτε εκείνη σε πρώτη φάση.

Τελικά, το επεισόδιο έληξε όταν οι Αρχές τον προειδοποιήσουν ότι θα έχει μπλεξίματα με τον νόμο, αν συνεχιστεί η συμπεριφορά του. Ο Μπρόζοβιτς φέρεται να ένιωσε άσχημα και ζήτησε συγγνώμη από τους γιατρούς και το προσωπικό.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ