ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο τραυματισμός του Σάντσες άνοιξε το δρόμο για τον 17χρονο Εσπόζιτο

Ίντερ: Ο τραυματισμός του Σάντσες άνοιξε το δρόμο για τον 17χρονο Εσπόζιτο

Ο Αλέξις Σάντσες επιστρέφει στη δράση στις αρχές του 2020 μετά τον τραυματισμό του και ο Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να καλύψει εκ των έσω το κενό του, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον 17χρονο Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο.

Η ατυχία χτύπησε δυνατά την πόρτα του Αλέξις Σάντσες, με τον Χιλιανό να τραυματίζεται στον αριστερό αστράγαλο στο πρόσφατο φιλικό της Κολομβίας με την Χιλή και να αναγκάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να χρειάζεται περίπου τρεις μήνες μέχρι να επιστρέψει στη δράση.

Πώς θα καλύψει το κενό του η Ίντερ για να έχει μία ακόμα λύση στην επίθεση πέρα από τους Ρομελού Λουκακού, Λαουτάρο Μαρτίνες και Ματέο Πολιτάνο; Η απάντηση σε αυτό το εύλογο ερώτημα υπάρχει και ακούει στο όνομα Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο.

Inter Milan's Alexis Sanchez challenges for the ball with Udinese's Antonin Barak during a Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Alexis Sanchez challenges for the ball with Udinese's Antonin Barak during a Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Πρόκεται για τον 17χρονο Ιταλό επιθετικό που τον περασμένο Μάρτιο έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη νερατζούρα φανέλα, με την ομάδα του Μιλάνου να έρχεται σε συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας (FIGC) για να κρατήσει τον νεαρό φορ και να μη συμμετέχει στο Μουντιάλ Κ-17 που θα διεξαχθεί στην Βραζιλία από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 17 Νοεμβριου.

"Λυπόμαστε που ο Εσπόζιτο δεν μπορούσε να έρθει μαζί μας αλλά δυστυχώς συνθήκες που ήταν πάνω από τον έλεγχό μας απέτρεψαν την κλήση του, παρά τη μεγάλη διαθεσιμότητα που υπήρχε από την Ίντερ.

Σε αυτή την ομάδα, ο Σεμπαστιάνο ήταν πάντα ο ηγέτης μας, τόσο από τεχνικής άποψης όσο και στα αποδυτήρια. Πάντα λυπάμαι όταν στερούμαι παιδιά που έχτισαν αυτό το μονοπάτι μαζί μας: δεν θα σταματώ να τους ευχαριστώ", δήλωσε για το κόψιμο του Εσπόζιτο από την αποστολή ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κ-17 των ατζούρι, Καρμίνε Νουντσιάτα.

Ίντερ: Ο τραυματισμός του Σάντσες άνοιξε το δρόμο για τον 17χρονο Εσπόζιτο

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", πριν ο Αντόνιο Κόντε ανάψει το πράσινο φως για να δοθεί η ευκαιρία στον Εσπόζιτο, η Ίντερ είχε απορρίψει τις περιπτώσεις των ελεύθερων Μπονί και Μπεν Αρφά, ενώ δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να στραφεί στη λύση του Ολιβιέ Ζιρού.

Όσον αφορά στον Εσπόζιτο, αξίζει να επισημανθεί πως αγωνιζόμενος τον περασμένο Μάρτιο απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τους "16" του Europa League (μπήκε στο 73' στη θέση του Βαλέρο), έγινε ο πρώτος παίκτης γεννημένος το 2002 που πήρε μέρος σε αγώνα Champions League ή Europa League και ο νεότερος που έχει παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για την Ίντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίντερ: Εκτός 2-3 μήνες ο Σάντσες
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ