ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Πήρε το "9" από το Ικάρντι για να το δώσει στον Λουκάκου

Inter Milan's Mauro Icardi waves to fans walks off the pitch to be replaced during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Sunday, May 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi waves to fans walks off the pitch to be replaced during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Sunday, May 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Ίντερ ανακοίνωσε τα νέα νούμερα στη φανέλα των ποδοσφαιριστών ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ρομέλου Λουκάκου να παίρνει το "9" το οποίο κατείχε μέχρι πρότινος ο Μάουρο Ικάρντι που δεν υπολογίζεται.

Ο Μάουρο Ικάρντι μετράει... ημέρες, όπως όλα δείχνουν, στην Ίντερ, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε ενόψει της νέας σεζόν, με συνέπεια να αναζητείται μία ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Αργεντινός φορ αρέσει στη Νάπολι, αλλά ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Πάντως, το γεγονός πως βρίσκεται εκτός πλάνων, παρότι μέχρι πέρσι ήταν ο αρχηγός των "νερατζούρι", επιβεβαιώθηκε κι επίσημα από την Ίντερ, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα τα νούμερα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος φορ "αναγκάστηκε" να αφήσει το αγαπημένο του "9", το οποίο κατέληξε στον Ρουμέλου Λουκάκου, με τον ίδιο να παίρνει το "7". Ο Αργεντινός δηλώθηκε κανονικά στη λίστα του πρωταθλήματος, αλλά είναι περισσότερο για τυπικούς λόγους, αφού δεν μπορεί να μείνει εκτός επιλογών από την στιγμή που έχει συμβόλαιο.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ