ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Πρόταση σε Καβάνι, παζάρια με Παρί για πώληση Ικάρντι

PSG's Mauro Icardi, right, is replaced by teammate Edinson Cavani during French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lille at the Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Nov. 22, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Mauro Icardi, right, is replaced by teammate Edinson Cavani during French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lille at the Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Nov. 22, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ετοιμάζεται ν' αγοράσει τον Μάουρο Ικάρντι κάνοντας παζάρια με την Ίντερ, η οποία έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση στον Έντινσον Καβάνι που μένει ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα.

Ο Μάουρο Ικάρντι και ο Έντινσον Καβάνι μοιράστηκαν τα ίδια αποδυτήρια την τρέχουσα σεζόν, αλλά η επόμενη θα βρει τον Αργεντινό και τον Ουρουγουανό σε διαφορετικά.

Οι δυο επιθετικοί εμπλέκονται σε ένα μεταγραφικό σίριαλ με συμπρωταγωνιστές την Ίντερ και την Παρί Σεν-Ζερμέν και ακολουθούν αντίθετα δρομολόγια. "Tango a Parigi", δηλαδή "τάνγκο στο Παρίσι" είναι ο τίτλος που δεσπόζει στην πρώτη σελίδα της ιταλικής εφημερίδας, Gazzetta dello Sport, στην έκδοση του Σαββάτου (23/5).

Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας είναι αποφασισμένη να αγοράσει τον Ικάρντι, αλλά όχι στην τιμή των 70.000.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην οψιόν αγοράς που τέθηκε στη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού (όταν ο Ικάρντι παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από την Ίντερ στην Παρί).

Ουσιαστικά οι Παριζιάνοι θέλουν να κατεβάσουν το ποσό στα 50.000.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον 27χρονο φορ από το Ροσάριο που πέτυχε 12 γκολ σε 20 ματς στη Ligue 1 κι από τον οποίον σαφέστατα είναι ικανοποιημένοι.

Ο Έντινσον Καβάνι ετοιμάζεται ν' ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο. Ο 33χρονος Ουρουγουανός αφήνει το Παρίσι καθώς μένει ελεύθερος κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ιταλία (όπου έχει φορέσει παλαιότερα τις φανέλες των Νάπολι και Παλέρμο).

Είναι ο εκλεκτός των νερατζούρι για να καλύψει το κενό του Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Μιλάνο προσφέρει στον "Ματαδόρ" συμβόλαιο για δυο σεζόν με ετήσιες απολαβές ύψους 8.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Michel Euler

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ