ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Πρόταση στη Γιουνάιτεντ για δανεισμό του Αλέξις Σάντσες

Manchester United's Alexis Sanchez during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Feb 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Alexis Sanchez during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Feb 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Ίντερ έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς ύψους 15.000.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2020.

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Αλέξις Σάντσες κατέθεσε η Ίντερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι "νερατζούρι" πρότειναν μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς ύψους 15.000.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2020.

Άλλωστε, η ιταλική ομάδα έχει στο πλευρό της τον Χιλιάνο επιθετικό, ο οποίος μίλησε με τον προπονητή του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και του εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει με προορισμό το Μιλάνο και την Ίντερ. Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί το deal, θα πρέπει οι "Κόκκινοι Διάβολοι" να καλύψουν ένα μέρος του συμβολαίου του, καθώς ο 30χρονος σταρ αμείβεται με 14.000.000 ευρώ ετησίως. Ένα ποσό που δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν οι διοικούντες την Ίντερ.

Ο Σάντσες αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 από τη Γιουνάιτεντ και σε 45 συμμετοχές έχει σημειώσει μόλις πέντε γκολ και έχει μοιράσει εννιά ασίστ. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας θέλουν να τον "ξεφορτωθούν", αφού κοστίζει πολλά σε συνάρτηση μ' αυτά που προσφέρει στην ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ