ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Σενάρια για Αλέγκρι αν φύγει ο Κόντε

Ίντερ: Σενάρια για Αλέγκρι αν φύγει ο Κόντε
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Μάσιμο Αλέγκρι φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της Ίντερ σε περίπτωση που οι νερατζούρι αποφασίσουν να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με τον Αντόνιο Κόντε.

Οι δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε σε βάρος της διοίκησης της Ίντερ δεν αποκλείεται να φέρουν το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Ιταλός κόουτς τόνισε ότι δεν υπήρχε στήριξη προς την ομάδα και σύντομα αναμένεται να τα πει από κοντά με τον Μπέπε Μαρότα για το συγκεκριμένο θέμα.

Ήδη, τα ιταλικα ΜΜΕ εκτιμούν πως οι δηλώσεις αυτές ενδεχομένως να αποτελούν και προπομπό αποχώρησης από τους νερατζούρι.

Μάλιστα, βάζουν στη λίστα των ανθρώπων της Ίντερ τον Μάσιμο Αλέγκρι. Ο 52χρονος κόουτς παραμένει χωρίς ομάδα και ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Λιβορνέζος τεχνικός, που πήρε 11 τρόπαια μέσα σε μία πενταετία στους μπιανκονέρι, είναι έτοιμος να αρχίσει μία νέα περιπέτεια.

Το μόνο που θέλει είναι να βρει έναν σύλλογο ο οποίος θα έχει υψηλούς στόχους. Η Ίντερ σίγουρα του καλύπτει το συγκεκριμένο ζητούμενο, όμως δεν είναι η μόνη ομάδα που τον έχει στη λίστα της. Η άλλη είναι η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία αν δεν προχωρήσει στο Champions League δεν αποκλείεται να αντικαταστήσει τον Τούχελ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ