ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Στην pole position για Ομπαμεγιάνγκ

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, right, celebrates after scoring the opening goal during the Europa League Group E soccer match between Arsenal and Vorskla in London, England, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ομπαμεγιάνγκ, Παπασταθόπουλος AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Ίντερ κινείται για επιθετικό πρώτης γραμμής, με τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να αποτελεί τον εκλεκτό του ντόνιο Κόντε. Στο "σφυρί" τον βγάζει η Άρσεναλ.

Η Ίντερ θα βγει το φετινό καλοκαίρι στην αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού πρώτης γραμμής, δεδομένου ότι το μέλλον του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Ιταλία μοιάζει αβέβαιο. Οι νερατζούρι δεν θέλουν να μείνουν μόνο με τον Ρομέλου Λουκάκου στην κορυφή, γι αυτό είναι διατεθειμένοι να... σπρώξουν αρκετό χρήμα προκειμένου να έχουν ακόμη έναν σπουδαίο επιθετικό στο έμψυχο δυναμικό τους.

Το όνομα του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι αυτό που φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Αντόνιο Κόντε, σε τέτοιο βαθμό που στην Αγγλία αναφέρουν πως ο ιταλικός σύλλογος είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Δεδομένου μάλιστα ότι το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, οι κανονιέρηδες είναι κάτι παραπάνω από ανοιχτοί σε συζητήσεις για την παραχώρησή του, με ένα ποσό που λέγεται πως φτάνει τα 60.000.000 ευρώ.

Ο Αντόνιο Κόντε τον γνωρίζει καλά (τον έχει αντιμετωπίσει όσο βρισκόταν στον πάγκο της Τσέλσι) και αυτό φαίνεται να παίζει τον ρόλο του, με τον έμπειρο τεχνικό να δείχνει σαφή προτίμηση σε παίκτες που έχουν εμπειρία από την Premier League, δεδομένου ότι επί των ημερών του η Ίντερ έχει αποκτήσει -μεταξύ άλλων- τον Ρομέλου Λουκάκου, τον Κρίστιαν Έρικσεν και τον Άσλεϊ Γιανγκ.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ