ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Στο κυνήγι του Πολιτάνο και η Ρόμα

Inter Milan's Matteo Politano gestures during a Serie A soccer match between Inter Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Aug. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Matteo Politano gestures during a Serie A soccer match between Inter Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Aug. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ματέο Πολιτάνο τείνει να εξελιχτεί σε έναν από τους πλέον περιζήτητους παίκτες σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με την Ρόμα να προστίθεται στο γκρουπ των ομάδων που θέλουν να τον αποκτήσουν από την Ίντερ.

Μπορεί ο Ματέο Πολιτάνο να μην έχει φέτος τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής με την Ίντερ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρει αρκετούς συλλόγους εντός Ιταλίας, με το σημερινό δημοσίευμα της "Sportmediaset" να είναι ενδεικτικό.

Σύμφωνα με την εν λόγω ιταλική ιστοσελίδα, ο Ιταλός εξτρέμ είναι πιθανό να αποχωρήσει από το Μεάτσα, με τον προορισμό όμως να είναι άγνωστος καθώς τέσσερις είναι οι ομάδες που έχουν δείξει το ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η μία είναι η Νάπολι που σκέφτεται να προσφέρει τον Γιορέντε ως αντάλλαγμα, η άλλη η συμπολίτισσα Μίλαν που εξετάζει το ενδεχόμενο ανταλλαγής του με τον Κεσιέ, η Φιορεντίνα από την πλευρα της έχει ως διαπραγματευτικά ατού τους Καστροβίλι και Κιέζα, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του φιλοξεί να μπει και τέταρτη ομαδα.

Αυτή είναι η Ρόμα, με το σχετικό ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι Ρωμαίοι θέλουν να ενισχύσουν την επίθεσή τους και θεωρούν τον πρώην παίκτη της Σασουόλο ιδανικό στο πλάνο του Πάουλο Φονσέκα.

Απομένει βέβαια να δούμε τι γνώμη έχει και η Ίντερ, με την ομάδα του Μιλάνου να μην είναι αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη, αρκεί όμως να ικανοποιηθεί οικονομικά βάζοντας ένα ποσό κάπου κοντά στα 25.000.000 ευρώ στα ταμεία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ιντερ: Θέλει Έρικσεν, Ζιρού και Γιανγκ ο Κόντε
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ