ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με Χαντάνοβιτς

Inter Milan's goalkeeper Samir Handanovic gives instructions to his players during the Champions League group F soccer match between Slavia Praha and Inter Milan at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Petr David Josek)
Inter Milan's goalkeeper Samir Handanovic gives instructions to his players during the Champions League group F soccer match between Slavia Praha and Inter Milan at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Η Ίντερ κατάφερε να συμφωνήσει με τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς για νέο συμβόλαιο, κάτι που θα κρατήσει τον ικανό κίπερ στο Μεάτσα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς είναι από τα πλέον ποιοτικά στελέχη της Ίντερ και αν όλα πάνε καλά θα κλείσει μία δεκαετία ως νερατζούρο.

Και αυτό γιατί μετακόμισε από το Φρίουλι (Ουντινέζε) στο Μεάτσα τον Ιούλιο του 2012 και έχει συμβόλαιο ως το 2021 ενώ σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία ήρθε σε συμφωνία με τους νερατζούρι για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για άλλον έναν χρόνο, για να πορευτούν χέρι-χέρί ως το 2022.

Ουσιαστικά η Ίντερ επιβραβεύει τον 35χρονο Σλοβένο για την εξαιρετική του παρουσία στη φετινή πολύ καλή σεζόν που διανύει ο σύλλογος, με τον "Χάντα" να δέχεται μόνο 20 γκολ στα 22 ματς που κάτσει κάτω από την εστία της στο πρωτάθλημα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στα επτά από αυτά.

Σύμφωνα μάλιστα με την Gazzetta dello Sport, η ομάδα του Μιλάνου έχει βρει στο πρόσωπο του βασικού κίπερ της Ουντινέζε, Χουάν Μούσο, το ιδανικό μπακ-απ του Χαντάνοβιτς, με τον Αντόνιο Κόντε να επιθυμεί να αυξήσει το συναγωνισμό για τη φανέλα του βασικού πορτιέρε της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Μούσο αποκτήθηκε από την Ουντινέζε το καλοκαίρι του 2018 (από την Ράσινγκ Κλουμπ), έχοντας καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία του σε 9 από τα 26 ματς της Serie A στα οποία έχει λάβει μέρος τη φετινή σεζόν με τους φριουλάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ