ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Τα δύο γκολ του Λουκακού έφεραν ένα φοβερό ρεκόρ

Inter Milan's Romelu Lukaku, right, celebrates scoring a goal during the Italian Serie A soccer match between Genoa and Inter, at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Saturday, July 25, 2020. (Tano Pecoraro/LaPresse via AP)
Inter Milan's Romelu Lukaku, right, celebrates scoring a goal during the Italian Serie A soccer match between Genoa and Inter, at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Saturday, July 25, 2020. (Tano Pecoraro/LaPresse via AP) TANO PECORARO/LAPRESSE VIA AP

Ο Ρομελού Λουκακού σκόραρε δις για την Ίντερ στο επιβλητικό της πέρασμα με 3-0 από την έδρα της Τζένοα και μπορεί να καμαρώνει πλέον για ένα σπάνιο ρεκόρ στην παρθενική του σεζόν με τη νερατζούρα φανέλα.

Η Ίντερ ήταν στα χαρτιά το φαβορί για τη νίκη κόντρα στην Τζένοα και φρόντισε το απόγευμα του Σαββάτου να το επιβεβαιώσει στο χορτάρι του "Λουίτζι Φεράρις", με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να επικρατεί με 3-0 και να σκαρφαλώνει στη 2η θέση, στο +1 από την 3η Αταλάντα και στο -4 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Ο παίκτης που είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο να καταλήξει το τρίποντο στους Μιλανέζους δεν ήταν άλλος από τον Ρομελού Λουκακού που σκόραρε δις και έφτασε τα 23 στη φετινή Serie A (τρίτος σκόρερ, πίσω από Ιμόμπιλε και Ρονάλντο), με τον Βέλγο να έχει να επιδεικνύει πλέον ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.

Αυτό αφορά τα γκολ του μακριά από το "Τζουζέπε Μεάτσα" καθώς μετράει πλέον 15 γκολ εκτός έδρας στο φετινό Καμπιονάτο, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Στέφανο Νάιερς που πέτυχε 15 γκολ με τη φανέλα της Ίντερ σε εκτός έδρας αναμετρήσεις της Serie A για τη σεζόν 1949-1950.

Inter Milan's Romelu Lukaku, center, competes for the ball during the Italian Serie A soccer match between Genoa and Inter, at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Saturday, July 25, 2020. (Tano Pecoraro/LaPresse via AP)
Inter Milan's Romelu Lukaku, center, competes for the ball during the Italian Serie A soccer match between Genoa and Inter, at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Saturday, July 25, 2020. (Tano Pecoraro/LaPresse via AP) TANO PECORARO/LAPRESSE VIA AP

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως με τα 23 γκολ που έχει πλέον, ο Λουκακού ξεπέρασε τους Μιλίτο και Αμαντέι και είναι 3ος καλύτερος σκόρερ της Ίντερ όσον αφορά σε παρθενική σεζόν για κάποιον ποδοσφαιριστή με τη νερατζούρα φανέλα, έχοντας από πάνω του μόνο τους Στέφανο Νάιερς (26) και Ρονάλντο (25).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τζένοα - Ίντερ 0-3: Ξανά δεύτερη με Λουκακού και Σάντσες
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ