ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: "Χτυπάει" Έρικσεν, κοντά σε Ζιρού

Tottenham's Christian Eriksen applauds his side's fans after they lost to Leicester 2-1 in the English Premier League soccer match between Leicester City and Tottenham Hotspur at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Tottenham's Christian Eriksen applauds his side's fans after they lost to Leicester 2-1 in the English Premier League soccer match between Leicester City and Tottenham Hotspur at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

Ο ατζέντης του Κρίστιαν Έρικσεν θα βρεθεί στο Μιλάνο για να συζητήσει μία πιθανή συνεργασία με την Ίντερ, η οποία είναι διατεθειμένη να "θυσιάσει" τον Ματίας Βεσίνο προκειμένου να φέρει τον Δανό από τον Ιανουάριο στην ιταλική πρωτεύουσα. Κοντά και σε Ολιβιέ Ζιρού.

Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ, όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Ο ατζέντης του Δανού μέσου αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στο Μιλάνο προκειμένου να συζητήσει με τους διοικούντες την ιταλική ομάδα το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών με ορίζοντα το καλοκαίρι, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του 27χρονου χαφ με την Τότεναμ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, οι "ροσονέρι" είναι διατεθειμένοι να "θυσιάσουν" τον Ματίας Βεσίνο προκειμένου να πείσουν τους ιθύνοντες της Τότεναμ να συναινέσουν στην παραχώρηση του Έρικσεν κατά τη μεταγραφικό περίοδο του Ιανουαρίου. Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο 28χρονους Ουρουγουανός μέσος να έχει πάρει φανέλα βασικού από τον Αντόνιο Κόντε (17 συμμετοχές συνολικά φέτος), αλλά είναι βέβαιο πως ο Ιταλός προπονητής δεν θα ήταν αρνητικός να δοθεί ως αντάλλαγμα για τον Δανό σταρ.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΙΡΟΥ

Από εκεί και πέρα, οι Μιλανέζοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και με τον Ολιβιέ Ζιρού. Μάλιστα, φέρεται να έχει υπάρξει κατ' αρχήν συμφωνία του Γάλλου επιθετικού με την ιταλική ομάδα για συμβόλαιο 2,5 ετών. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν οι άνθρωποι της Ίντερ με την Τσέλσι, η οποία ζητάει 8-10.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Την εφετινή σεζόν, ο 33χρονος Ζιρού βρέθηκε στην σκιά του Τάμι Άμπραχαμ, έχοντας μόλις ένα γκολ σε επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Leila Coker

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ