ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ζητάει για Σκρίνιαρ 100 εκατ. ευρώ!

Inter defender Milan Skriniar, center, celebrates after his teammate Inter forward Mauro Icardi, scored his side's opening goal during the Champions League group B soccer match between Inter Milan and Barcelona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter defender Milan Skriniar, center, celebrates after his teammate Inter forward Mauro Icardi, scored his side's opening goal during the Champions League group B soccer match between Inter Milan and Barcelona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Ίντερ είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον κεντρικό της αμυντικό, Μίλαν Σκρίνιαρ, για 100.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα ή στις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "calciomercato.com".

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ίντερ έως και το 2022. Οι "νερατζούρι", βέβαια, είναι ανοιχτοί σε ενδεχόμενο πώλησής του, ενώ η τιμή του ορίζεται στα 100.000.000 ευρώ, αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας " calciomercato.com"

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού. Η Ίντερ θέλει να βγάλει κέρδος από τον Σλοβένο, προκειμένου να κινηθεί με άνεση στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Οι "νερατζούρι", όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα, έχουν υψηλούς στόχους, με τον Ράκιτιτς της Μπαρτσελόνα και τον Κιέζα της Φιορεντίνα να είναι στην λίστα τους. Μάλιστα, η Ίντερ φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τον Γοδίν, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στην Ατλέτικο το καλοκαίρι.

Ως εκ τούτου, στις διαπραγματεύσεις της για τον Σκρίνιαρ, τονίζει το "calciomercato.com", ότι δεν θα δεχθεί τίποτα λιγότερο από 80.000.000 ευρώ. Επιπλέον, ο ατζέντης του Σλοβάκου είχε δηλώσει στην "AS" ότι η Μάντσεστερ Σίτι είχε κάνει πρόταση 55.000.000 ευρώ στην Ίντερ και απορρίφθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Σκρίνιαρ χάρισε φανέλα σε οπαδό για ένα σούπερ ευρηματικό πανό
Μίλαν: Σε μπλεξίματα με το Financial Fair Play
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ