ΙΝΤΕΡ

Κόντε: "Ξέρω πως είμαι απαιτητικός και πολλοί υποφέρουν μαζί μου"

Inter Milan's head coach Antonio Conte shouts during the Serie A soccer match between Inter Milan and Hellas Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's head coach Antonio Conte shouts during the Serie A soccer match between Inter Milan and Hellas Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Αντόνιο Κόντε αναφέρθηκε στο ξέσπασμά του στο ματς με την Ντόρτμουντ τονίζοντας πως ό,τι κάνει, μπορεί να ενοχλεί, αλλά είναι με στόχο να βοηθήσει τους παίκτες του να γράψουν ιστορία.

Έχει τη φήμη ενός σκληρού προπονητή, δικτάτορα των πάγκων που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, ωστόσο τα αποτελέσματά του και στην Ίντερ τον δικαιώνουν, με τον Αντόνιο Κόντε να έχει αυτή τη στιγμή τους Μιλανέζους στο -1 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους με απολογισμό 10 νίκες στις πρώτες 12 αγωνιστικές της Serie A.

Υπήρχε όμως μία στιγμή που ξένισε αρκετούς, το ξέσπασμα μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ στο Champions League και το "κατηγορώ" του προς αρκετούς παίκτες του, γεγονός που τον ώθησε να προχωρήσει σε εξηγήσεις για τις μεθόδους κατά τη διάρκεια ενός ταξιδού του στην Σαουδική Αραβία.

"Εγώ πρέπει να είμαι ο πρώτος που θα δίνει το καλό παράδειγμα και να μη δίνει το 100% αλλά το 110%. Από τη στιγμή που αρχίζεις να το μεταδίδεις αυτό σε καθημερινή βάση, είναι ξεκάθαρο πως ταυτόχρονα σηκώνεις τον πήχη και για τα άτομα που εργάζονται μαζί σου, τους ποδοσφαιριστές σου.

Inter head coach Antonio Conte talks to the media at a press conference in Dortmund, Germany, Monday, Nov. 4, 2019. Borussia Dortmund plays Inter Milan in a Champions League Group F soccer match in Dortmund on Tuesday. (AP Photo/Martin Meissner)
Inter head coach Antonio Conte talks to the media at a press conference in Dortmund, Germany, Monday, Nov. 4, 2019. Borussia Dortmund plays Inter Milan in a Champions League Group F soccer match in Dortmund on Tuesday. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Οι απαιτήσεις πρέπει να ανέβουν για όλους μας αν θέλουμε να γράψουμε ιστορία ή στη δική μας γλώσσα, να κατακτήσουμε πράγματα. Και αυτό γιατί οι νικητές γράφουν ιστορία με τις ομάδες που εκπροσωπούν.

Γνωρίζω πως είμαι πολύ απαιτητικός και πολύς κόσμος υποφέρει μαζί μου", τόνισε ο τεχνικός των νερατζούρι και πρόσθεσε: " Όταν φτάνεις σε έναν νέο σύλλογο, δεν είναι όλοι συνηθισμένοι στο ρυθμό που δίνεις και κινδυνεύεις να αφήσεις κάποιον πίσω επειδή δεν αντέχουν.

Εάν όμως έχεις φιλοδοξία να νικήσεις, να πετύχεις κάτι σημαντικό και να γράψεις ιστορία, είναι αναπόφευκτο να ζητάς πολλά τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους άλλους.

Δεν υπάρχει κάπου γραμμένο πως στο τέλος θα νικήσουμε, όμως το σημαντικό είναι, στο φινάλε της σεζόν, να ξέρεις πως από άποψη δουλειάς έχεις δώσει το μάξιμουμ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ