ΙΝΤΕΡ

Λαουτάρο: "Δίνω το 110% για την Ίντερ, εκτιμώ πάρα πολύ τον Κόντε"

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Jan. 26, 2020. (Fabio Ferrari/Lapresse via AP)
Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Jan. 26, 2020. (Fabio Ferrari/Lapresse via AP) FABIO FERRARI/LAPRESSE VIA AP

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πολιορκείται εδώ και μήνες από την Μπαρτσελόνα ωστόσο η αγάπη του για την Ίντερ είναι δεδομένη, με τον Αργεντινό να παραδέται το ισχυρό δέσιμό του με τους νερατζούρι και τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφει για τον Αντόνιο Κόντε.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες κλήθηκε να καλύψει το κενό του Μάουρο Ικάρντι στην επίθεση της Ίντερ μετά την μετακόμιση του συμπατριώτη του στο Παρίσι για την Παρί Σεν Ζερμέν και τα πεπραγμένα του στη δεύτερη σεζόν του στο "Μεάτσα" δείχνουν ότι ανταποκρίθηκε περίφημα στις απαιτήσεις της ομάδας του, έχοντας να επιδείξει μέχρι στιγμής 13 γκολ και 5 ασίστ όντας παρτενέρ του Ρομελού Λουκακού.

Την ώρα πάντως που το όνομά βρίσκεται στην ατζέντα της Μπαρτσελόνα και μάλιστα στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Καταλανών, ο ίδιος δηλώνει πως η ομάδα που έχει στο μυαλο του δεν είναι άλλη από την Ίντερ. "Είμαι ένα παιδί που πάντα παλεύει. Για τους στόχους μου, για τους στόχους της ομάδας και για την ευτυχία των φιλάθλων", ανέφερε αρχικά ο 22χρονος στράικερ σε δηλώσεις του, που φιλοξενούνται στο επίσημο match programme της αναμέτρησης με την Φιορεντίνα, και πρόσθεσε:

Inter Milan's Lautaro Martinez, celebrates after he scored his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sampdoria at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, June 21, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Lautaro Martinez, celebrates after he scored his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sampdoria at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, June 21, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Όσον αφορά δε στο ομορφότερο γκολ που θεωρεί πως έχει πετύχει στα δύο χρόνια που είναι στην Ίντερ, είπε: "Ίσως τα δύο ωραιότερα γκολ μου με την Ίντερ να είναι κόντρα στην Ντόρτμουντ αλλά και εκείνο στο φιλικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2018".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ