ΙΝΤΕΡ

Λουκάκου: "Έφτασα μία ανάσα από την Γιουβέντους"

Λουκάκου: "Έφτασα μία ανάσα από την Γιουβέντους"

Ο Ρομέλου Λουκάκου μίλησε για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι και αποκάλυψε το περιεχόμενο της συζήτησης με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μπορεί πλέον να βρίσκεται στην Ίντερ και να πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι ο Ρομέλου Λουκάκου βρέθηκε μία ανάσα από την Γιουβέντους.

Σε συνέντευξη του στο κανάλι του Ίαν Ράιτ στο youtube, ο Βέλγος επιθετικός δεν έκρυψε ότι βρέθηκε εξαιρετικά κοντά με τους "μπιανκονέρι".

"Ήμουν κοντά, πραγματικά πολύ κοντά στη Γιουβέντους, αλλά στο μυαλό μου πάντα ήταν στην Ίντερ και τον κόουτς, Κόντε" τόνισε αρχικά και συνέχισε: "Όταν ήμουν μικρός θαύμαζα τον Αντριάνο, τον Ρονάντο και τον Βιέρι. Είναι ολοφάνετο πως όταν η Ίντερ με ζήτησε και ο κόουτς μου είπε ότι με θέλει όπως έκανε τόσο στην Τσέλσι όσο και στη Γιουβέντους, ήθελα να έρθω για να δω πως είναι, πάντα με χαμηλά το κεφάλι και με όρεξη για δουλειά"

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το γεγονός ότι ο Σόλσκιερ τον ήθελε στην ομάδα: "Μία κακή χρονιά μπορεί να συμβεί στον καθένα. Για μένα είχε τελειώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση. Έπρεπε να πάρω μία απόφαση και να πάω κάπου όπου θα μπορέσω να βελτιώσω το παιχνίδι μου και ο προπονητής θα με θέλει.

Ο Όλε με ήθελε, αλλά του είπε ότι έχει τελειώσει για μένα. Δεν είχα την απαραίτητη ενέργεια. Του αναγνωρίζω ότι ήταν άνδρας και με βοήθησε να φύγω από την ομάδα".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ