ΙΝΤΕΡ

Ο Ικάρντι μένει στην Ίντερ, το ανακοίνωσε η Γουάντα Νάρα

Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μάουρο Ικάρντι θα παίξει ποδόσφαιρο στην Ίντερ τη νέα σεζόν, σύμφωνα με όσα είπε η σύζυγός του Γουάντα Νάρα σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η σύζυγος και εκπρόσωπος του Μάουρο Ικάρντι, του καπιτάνο της Ίντερ, προέβη σε ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον του Αργεντινού γκολεαδόρ, κατά την παρουσία της στην εκπομπή, Verissimo της ιταλικής τηλεόρασης.

Η Γουάντα Νάρα, λοιπόν, δεν είπε κάτι περί ανανέωσης της υπάρχουσας συμφωνίας, ωστόσο σημείωσε ότι τη νέα σεζόν ο Ικάρντι θα παίζει ποδόσφαιρο στην Ίντερ: " Ο Μάουρο συνεχίζει να σκοράρει. Είναι η δύναμη της οικογένειας. Έχει ηρεμήσει αυτή την περίοδο και αγκαλιάζει τους πάντες γιατί πάντα είχε καλές σχέσεις με όλους. Θα είμαστε στην Ίντερ και την επόμενη χρονιά" ήταν τα λόγια της εκρηκτικής Νάρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ικάρντι δεσμεύεται με το κλαμπ του Μιλάνου έως το καλοκαίρι του 2021 και η ρήτρα αποδέσμευσης του δεν ξεπερνά τα 100.000.000 ευρώ. Πολλές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον χαρισματικό επιθετικό, ενώ πρόσφατα είχε γραφτεί ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν τον θέλει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να δώσει πάνω από 60.000.000 ευρώ, εφόσον ο παίκτης δεν ανανεώνει.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ