ΙΝΤΕΡ

Παρί Σεν Ζερμέν: Συμφωνία με Ίντερ για δανεισμό του Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his team's first goal on a penalty kick during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his team's first goal on a penalty kick during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Γουάντα Νάρα και άλλοι εκπρόσωποι του Μάουρο Ικάρντι, βρίσκονται στο Παρίσι για να "τελειώσουν" την μεταγραφή του Αργεντινού στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το σίριαλ με το μέλλον του Μάουρο Ικάρντι φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Αυτό, καθώς σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Γουάντα Νάρα, σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντινού, αλλά και ο δικηγόρος του, βρίσκονται στο Παρίσι για να "τελειώσουν" την μεταγραφή του 26χρονου στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν συμφωνηθεί οι όροι του deal, με την μετακίνηση του Ικάρντι να ολοκληρώνεται με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Η Παρί "καίγεται" ουσιαστικά για την απόκτηση επιθετικού, ειδικά από την στιγμή που οι Έντισον Καβάνι και Κιλιάν Εμπαπέ θα λείψουν από την διάθεση του Τόμας Τούχελ για ένα μήνα, μετά από τους τραυματισμούς τους στον αγώνα με την Τουλούζ, ενώ και ο Τσούπο-Μοτίνγκ έχει βοηθητικό ρόλο στην ομάδα, με τον Τούχελ να μην μπορεί να στηριχθεί πάνω του.

Έτσι ο 26χρονος "μπομπέρ" έρχεται για να κουβαλήσει στις πλάτες του την επίθεση των Παριζιάνων για το επόμενο διάστημα.

Κάτι τέτοιο βολεύει ουσιαστικά και την Ίντερ, αφού ο Αργεντινός δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό από τον Αντόνιο Κόντε, ενώ θα οι "νερατζούρι" θα γλιτώσουν και το παχυλό συμβόλαιο του 26χρονου.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ