ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλάζει και στα social media ο Ηρακλής

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με την έλευση του Τομ Παπαδόπουλου και την επιστροφή του Ηρακλή στις επαγγελματικές κατηγορίες ο "Γηραιός" άρχισε να οργανώνεται και πάλι στα social media.

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες ενώ εδώ και λίγο καιρό με τον Τομ Παπαδόπουλο στα ηνία αρχίζει να οργανώνεται σε όλους τους τομείς. Ένας εξ αυτών και τα social media τα οποία πλέον είναι απαραίτητα σε κάθε σύλλογο.

Εδώ και λίγες μέρες έχει ανέβει ο νέος λογαριασμός στο facebook και στο instagram ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ανέβει και η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Ηρακλής μάλιστα έχει ξεκινήσει συνεργασία με εταιρία που ασχολείται με τα social media και θα αναλάβει να λειτουργεί αυτά της ΠΑΕ του Ηρακλή.

Μάλιστα ο "Γηραιός" ετοίμασε με το καλημέρα ένα κούιζγια του φίλους της ομάδας με ανταμοιβή τρεις επίσημες εμφανίσεις του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Συγκεκριμένα ανέβηκε μια φωτογραφία όπου οι τρεις Λατίνοι ποδοσφαιριστέςτου Γηραιού, Περόνε, Τάικαι Κλέιτον μαζί με τον γενικό αρχηγό των "κυανόλευκων" Τάσο Κατσαμπήπήραν τους καναπέδες από τα γραφεία της Μίκρας και φωτογραφήθηκαν επάνω τους. Ο Ηρακλής ζητά από τους φίλους του να μαντέψουν και να γράψουν στα σχόλια τι πρόκειται να συμβεί και οι ευφάνταστοι θα κερδίσουν τις τρεις φανέλες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ