ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρακλής: Ανακοίνωσε Ελευθερόπουλο

Ηρακλής: Ανακοίνωσε Ελευθερόπουλο
Ελευθερόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την πρόσληψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην τεχνική ηγεσία. Για τον 42χρονο προπονητή ο Γηραιός αποτελεί την 8η ομάδα που θα κοουτσάρει στην καριέρα του.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι και επισήμως ο νέος τεχνικός του Ηρακλή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την πρόσληψη του 42χρονου προπονητή, ο οποίος θα εργαστεί στην 8η διαφορετική ομάδα της καριέρας του.

Ο Ελέ αντικαθιστά τον Αλέκο Βοσνιάδη και αποτελεί τον τρίτο προπονητή στον εφετινό Ηρακλή, αφού η σεζόν ξεκίνησε με τον Σπύρο Μπαξεβάνο, ο οποίος δεν πρόλαβε να κοουτσάρει σε επίσημο παιχνίδι. Βοηθός του Ελευθερόπουλου, όπως και πάντοτε, ο Στέλιος Βενετίδης. Ο Γηραιός έχει τέσσερις βαθμούς σε τρία παιχνίδια στη Football League.

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Χρέη βοηθού προπονητή, αναλαμβάνει ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Στέλιος Βενετίδης, ενώ στη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων παραμένει ο Φώτης Γκιζέλης. Η ΠΑΕ Ηρακλής εύχεται στον νέο τεχνικό της ομάδας, κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει".

Ο Ελευθερόπουλος έχει δουλέψει παλαιότερα σε Πανιώνιο, ΑΕΚ Λάρνακας, Ολυμπιακό Βόλου, Πανθρακικό, Βέροια, Αστέρα Τρίπολης και Κέρκυρα. Στη Football League είχε δουλέψει μόνο στον Ολυμπιακό Βόλου, το 2014-2015.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ