ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Οι πρώτες έξι μεταγραφές

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Ηρακλής, σήμα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών, που θα βοηθήσουν την ομάδα να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά τις πρώτες δέκα αγωνιστικές στη Football League.

Τη συμφωνία του με έξι ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Ηρακλής. Μεταξύ αυτών, ο 29χρονος Γάλλος επιθετικός, Γκι Κασά Νιαμπουγιού, ο οποίος τη σεζόν 2013-14 είχε παίξει σε 12 παιχνίδια της Καλλονής προερχόμενος από την Ίντερ Τούρκου (παλαιότερα έχει φορέσει τη φανέλα των Μαρσέιγ, Ορλεάν, Παρί, ενώ μετά την Καλλονή έπαιξε στην Κίνα με τους Σιέμα Γουόντερερς, στην Αγγλία με την Τορκί και φέτος ήταν στην ισλανδική IBV με την οποία είχε εννέα συμμετοχές).

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν γνωστό, επίσης, ότι εντάχθηκαν στο ρόστερ οι Πέτρος Ορφανίδης, Βασίλης Βιτλής, Λυμπέρης Στεργίδης, Γιώργος Γιαγκιόζης και ο Γιώργος Παπαθανασίου.

Ο Ορφανίδης είναι 22 ετών (23/03/1996), δεκάρι και έχει παίξει μία φορά με την Ξάνθη στη Super League.

Ο Βτιλής είναι 25 ετών (28/10/1993), είναι αμυντικός και έχει παίξει σε Διγενή Λακκώματος, Καβάλα, Πανσερραϊκό και Δόξα Δράμας.

Ο Στεργίδης είναι 31 ετών (11/2/1987), μεσοεπιθετικός και έχει περάσει από Νίκη Πολυγύρου, Θερμαϊκό Θέρμης, Παναχαϊκή, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Γιαννιτσ΄βν, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στην Κύπρο, στον ΑΣΙΛ.

Ο Γιαγκιόζης είναι 23χρονος (3/4/1995) τερματοφύλακας, ο οποίος πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του στον Αιγινιακό. Στο παρελθόν έχει περάσει από τους ΟΦΗ, Κισσαμικό, Ατσαλένιο και Βέροια.

Ο Παπαθανασίου είχε μείνει ελεύθερος από την Κ19 του ΠΑΟΚ. Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και έχει γεννηθεί στις 31 Μαρτίου 1999.

Η ανακοίνωση: " H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Πέτρο Ορφανίδη, Βασίλη Βιτλή, Λυμπέρη Στεργίδη, Γιώργο Γιαγκιόζη, Γκι Γκναμπογιού (Guy Gnabouyou) και Γιώργο Παπαθανασίου".

Ο Ηρακλής, με προπονητή Μανουέλ Ρόκα, βρίσκεται στην 11η θέση της Football League έπειτα από 10 αγωνιστικές, έχοντας 10 βαθμούς. Ο Γηραιός μετρά 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ