ΗΡΑΚΛΗΣ

Νέος μεγαλομέτοχος του Ηρακλή ο Τομ Παπαδόπουλος

ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚ ΣΑΚΙΕΒΙΤΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚ ΣΑΚΙΕΒΙΤΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Τομ Παπαδόπουλος είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης ο νέος μεγαλομέτοχος του Ηρακλή καθώς ο φάκελος που κατέθεσε πέρασε και από την έγκριση της EEA.

Σε νέα εποχή μπαίνει ο Ηρακλής καθώς από την Πέμπτη το μεσημέρι έχει νέο μεγαλομέτοχο ο οποίος είναι ο Τομ Παπαδόπουλος ο οποίος πήρε την έγκριση της EEA για να κάνει δικό του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του "Γηραιού".

Ο φάκελος που είχε καταθέσει εξάλλου ήταν πληρέστερος απ' αυτόν του Αιγύπτιου Καρίμ Σορούρ ο οποίος απορρίφθηκε. Ο Παπαδόπουλος δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό καθώς τους τελευταίους μήνες έχει δείξει την πρόθεση του να ανακατευτεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε πριν από σύντομο χρονικό διάστημα ήταν χορηγός στην ομάδα του Άρη και συζητούσε με τον Θοδωρή Καρυπίδη για να μπει συμπαίκτης του στην διοίκηση των κιτρινόμαυρων.

Μάλιστα ο Τομ Παπαδόπουλος αναμενόταν το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Στάθη Καραντώνη για να ρυθμίσουν όλα τα θέματα και να τρέξουν τις εξελίξεις.

Ενώ και η διοικούσα επιτροπή του Ηρακλή με επίσημη ανακοίνωση καλωσόρισε τον ομογενή επιχειρηματία. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι στην ευχάριστη θέση να εκδώσει μία από τις πιο ευχάριστες ανακοινώσεις από τότε που ανέλαβε το δύσκολο έργο να βάλει τον Ηρακλή στον δρόμο του με μόνη στήριξη τον κόσμο του.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΕΕΑ είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στον Ηρακλή μας τον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας κύριο Τόμ Παπαδόπουλο. Στον κύριο Παπαδόπουλο ευχόμαστε υγεία και δύναμη καθώς το έργο που αναλαμβάνει μόνο εύκολο δεν είναι.

Το μεγαλείο του Ηρακλή είναι τέτοιο που θα χρειαστεί όλη του την διάθεση και την αμέριστη στήριξη όλων μας. Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής καθώς και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είμαστε δίπλα στον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας για ότι χρειαστεί. Για έναν Ηρακλή αυτόνομο και δυνατό, όπως η ιστορία του προστάζει. Όπως τον ονειρεύονται όλοι όσοι έχουν τον Ημίθεο χαραγμένο στην καρδιά τους"!

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ