ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδοί Ηρακλή σε παίκτες: "Βγάλτε τις φανέλες σας"

Οπαδοί Ηρακλή σε παίκτες: "Βγάλτε τις φανέλες σας"
Ηρακλής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος MOTIONTEAM

Οι οπαδοί του Ηρακλή "εξερράγησαν" μετά την ήττα (3-4) από τον Απόλλωνα Λάρισας. Αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές, ενώ ζήτησαν από τον μεγαλομέτοχο, Τομ Παπαδόπουλο, να πάρει... κεφάλια.

Σε πέντε αγωνιστικές στη Football League ο Ηρακλής μετρά μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Είχε μεσολαβήσει και η εντός έδρας εξάρα από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας και η απόλυση του Αλέκου Βοσνιαδη μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Αιγινιακό στο πρωτάθλημα. Μετά την ήττα (3-4) από τον Απόλλωνα Λάρισας, η κατάσταση στον Γηραιό έγινε ακόμη πιο έκρυθμη.

Οι οπαδοί αποδοκίμαζαν έντονα τους ποδοσφαιριστές (ήταν με 3-1 μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα), φωνάζοντας: " Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από 'δω".

Ο μεγαλομέτοχος Τομ Παπαδόπουλος που βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο, αποχώρησε πικραμένος, ακούγοντας τους οπαδούς να του λένε: " Διώξτε τους όλους. Δεν πάει άλλο πάρε κεφάλια δεν το αντέχουμε άλλο αυτό".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ"

Ο προπονητής του Ηρακλή, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: "Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για όσα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν τους προφέρει τίποτα αυτό, αλλά είναι το μόνο που μπορούμε να τους δώσουμε. Χρειάζεται να το ξεπεράσουμε γιατί σε 72 ώρες έχουμε ακόμα έναν αγώνα εδώ και το κλίμα είναι δύσκολο. Η ομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά και προηγηθήκαμε με 3-1, με τρία δοκάρια. Στην συνέχεια ένας συνδυασμός κούρασης, αλλά και ο ψυχολογικός παράγοντας, επειδή ξεκίνησε άσχημα η σεζόν, έγινε αυτό που δεν έπρεπε να γίνει.

Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, να επαναπροσδιορίσουμε πράγματα, αλλά τονίζω ότι έχουμε άλλον ένα αγώνα την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο. Δεν είναι άλλοθι, ούτε δικαιολογία. Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε αργά, άλλαξαν τρεις προπονητές σε τρεις μήνες και οι περισσότεροι παίκτες δεν έκαναν προετοιμασία. Υπάρχει κούραση, αλλά και το ψυχολογικό με τον Ατρόμητο. Αυτό θα λυθεί μέσα από την δική μας προσπάθεια και τη δική μας την δουλειά. Δύσκολα σε δέκα μέρες να αλλάξουμε κάτι, δεν έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε σε πράγματα που χρειαζόμαστε".

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Football League και όχι μόνο

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ