ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Επίσημο: Ο διεθνής Νταγκουλού στην Καλαμάτα

Επίσημο: Ο διεθνής Νταγκουλού στην Καλαμάτα

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την Κυριακή την απόκτηση του 28χρονου εν ενεργεία διεθνή με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Ειντές Νταγκουλού.

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Καλαμάτα του Γιάννη Χριστόπουλου καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον εν ενεργεία διεθνή με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Ειντές Νταγκουλού, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την "Μαύρη Θύελλα" την Κυριακή.

Ο Νταγκολού είναι 28 ετών (σ.σ. γεννημένος στις 9/2/1990), αγωνίζεται ως μέσος και στην καριέρα του έχει φτάσει στην κατάκτηση του Champions League της Αφρικής το 2014 και το Σούπερ Καπ Αφρικής το 2015 αλλά και το πρωτάθλημα Αλγερίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον 28χρονο μέσο Eudes Dagoulou (Ειντές Νταγκούλου) από την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Ο Νταγκούλου γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1990 στην πόλη Μπίμπο και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Αγωνίζεται ως 8άρι και ως 10άρι και πέρυσι φόρεσε την φανέλα της Μπούργκαν στην Α’ κατηγορία του Κουβέϊτ.

Έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής (2014), το Σούπερ Καπ Αφρικής (2015) και το πρωτάθλημα Αλγερίας με την Σέτιφ στην οποία αγωνίστηκε για δυο σεζόν.

Πριν την Σέτιφ αγωνιζόταν για τρία χρόνια στην επίσης Αλγερινή Οράν.

Την σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην Βάντα της Σαουδικής Αραβίας με την οποία κέρδισε το πρωτάθλημα.

Ο Νταγκούλου βρέθηκε με τον εκπρόσωπό του το μεσημέρι της Κυριακής στα γραφεία της Καλαμάτας και ολοκλήρωσε το τυπικό μέρος της συμφωνίας με τον πρόεδρο της Καλαμάτας Απόστολο Κουκούτση".

ΠΗΡΕ ΖΕΛΕΚΟΥ, ΧΟΤΖΑ

Τις προηγούμενες μέρες η Καλαμάτα είχε ανακοινώσει και δυο ακόμα μεταγραφές και συγκεκριμένα την απόκτηση του Μάριου Ζελέκου αλλά και του Δημήτρη Χότζα.

Το δελτίο Τύπου για τον Ζελέκου αναφέρει:

"Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την συμφωνία με τον 23χρονο (7/9/1995) εξτρέμ Μάριο Ζελέκου.

Ο Μάριος Ζελέκου γεννήθηκε στην Αθήνα και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Παθιακάκη. Στην συνέχεια αποτέλεσε μέλος της Κ17 του Πανιωνίου ενώ το 2014 πήρε μεταγραφή για την Προοδευτική στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Γερμανική Ουνιόν Σόνεμπεκ (22 συμμετοχές και 8 γκολ).

Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας fckalamata.gr για το νέο σταθμό της καριέρας του, ο Μάριος Ζελέκου τόνισε:

“Αποτελεί τιμή μου που θα φορέσω την φανέλα ενός ιστορικού συλλόγου όπως είναι η Καλαμάτα. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Η πρώτη εικόνα της ομάδας μου δίνει να καταλάβω πως πρόκειται για οργανωμένο σύλλογο με άριστο τεχνικό επιτελείο και φιλικό κλίμα”".

Και αυτό για τον Χότζα σημειώνει:

"Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την συμφωνία με τον 20χρονο ακραίο επιθετικό Δημήτρη Χότζα.

Ο Δημήτρης Χότζας γεννήθηκε στο Φιέρ της Αλβανίας στις 28/6/1998 αλλά λίγους μήνες μετά η οικογένειά του μετακόμισε στην Μεσσηνία. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Πατίστα της Καλαμάτας ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Καλαμάτας, ΑΟ Διαβολιτσίου, Χώρα, Δόξα Μεγαλόπολης και Εθνικό Μελιγαλά.

Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας fckalamata.gr για το μεγάλο αυτό βήμα στην ποδοσφαιρική του πορεία, ο Δημήτρης Χότζας τόνισε:

“Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα. Η Καλαμάτα είναι πολύ μεγάλο μέγεθος και θα δουλέψω σκληρά να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα. Είμαι αισιόδοξος για την φετινή χρονιά και πιστεύω πως η δουλειά που γίνεται θα αποδώσει καρπούς και η ομάδα θα κερδίσει την άνοδο”".

TAGS ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ