ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα, η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Kalamata, panigiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Ένα βίντεο με αφορμή την επιστροφή της Καλαμάτας στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από δέκα χρόνια έφτιαξαν οι οπαδοί της "Μαύρης Θύελλας".

Η Καλαμάτα μετά από δέκα χρόνια και συγκεκριμένα τη σεζόν 2009-10 επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες καθώς φέτος θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει την Κυριακή με τη "Μαύρη Θύελλα" να αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Αιγάλεω και να θέλει να μπει με το δεξί στο νέο ταξίδι της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Για να γίνει ξανά το όνειρο πραγματικότητα όμως έπαιξε ρόλο η περσινή σεζόν που είχε η Καλαμάτα καθώς με την πορεία που είχε η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έφτασε ένα βήμα από την απευθείας άνοδο.

Αυτή δεν ήρθε με την Καλαμάτα να τερματίζει στη δεύτερη θέση όπου έπαιξε στα μπαράζ κόντρα στον Διαγόρα αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει την απευθείας άνοδο παρά τη νίκη της στο δεύτερο παιχνίδι με 2-1 αφού στο πρώτο, εκτός έδρας, είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0.

Η Καλαμάτα όμως έχοντας τερματίσει ως μια από τις καλύτερες δεύτερες όταν υπήρξαν αποχωρήσεις ομάδων που δεν μπορούσαν να παίξουν στη Football League πήρε τη θέση τους και η νέα σεζόν θα την βρει στις επαγγελματικές κατηγορίες ξανά.

Κάποιοι φίλοι της "Μαύρης Θύελλας" με αφορμή το γεγονός αυτό έφτιαξαν ένα βίντεο από την περσινή πορεία της Καλαμάτας με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από αγώνες που κέρδισε η Καλαμάτα, από τον κόσμο της που στάθηκε στο πλευρό της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν χειροκροτώντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της αλλά και μια ομιλία του Γιάννη Χριστόπουλου στα αποδυτήρια της ομάδας.

TAGS ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ