ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σπουδαία μεταγραφή με Μάρκοβιτς για Καλαμάτα

Σπουδαία μεταγραφή με Μάρκοβιτς για Καλαμάτα
EUROKINISSI

Στην Καλαμάτα για να υπογράψει βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός Ιβάν Μάρκοβιτς ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Super League με τον Λεβαδειακό ενώ έχει περάσει από ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Παρτίζαν και Κορόνα Κίελτσε.

Κοντά σε ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η Καλαμάτα η οποία θα αποκτήσει τον 24χρονο Ιβάν Μάρκοβιτς ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Super League με τη φανέλα του Λεβαδειακού ενώ έχει παίξει ακόμα σε ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Παρτίζαν και Κορόνα Κίελτσε

Ο Ιβάν Μάρκοβιτς γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1994 στο Βελιγράδι. Ξεκίνησε την καριέρα του απ’ τον Ερυθρό Αστέρα, όπου έπαιξε απ’ το 2003 μέχρι το 2008.

Συνέχισε στα τμήματα ακαδημιών των Ζεμούν, Φένλο και Παρτιζάν, για να κάνει την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή το 2010 με τη φανέλα της Ζεμούν.

Συνέχισε στην Κορόνα Κιέλτσε, όπου όμως δεν κατέγραψε συμμετοχή. Το 2014 μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όπου έπαιξε 12 φορές, σκοράροντας 2 φορές.

Το 2015 αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό όπου έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια και αποχώρησε μετά από έξι μήνες και εν συνεχεία συνέχισε την καριέρα του σε Τσέρνο Μόρε, Γκιενονχάμ (Κορέα), Βόζντοβακ, Ράντνικ και η τελευταία του ομάδα ήταν η Εσκιλστούνα στην Σουηδία.

Ο Μάρκοβιτς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εννιάρι όσο και ως περιφερειακός επιθετικός και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου για να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

TAGS ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ