ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Βούζας: "Ο Τσιμίκας ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Καλαμάτας, Βασίλης Βούζας, που είχε τετ α τετ με τον Κώστα Τσιμίκα πριν το Ολυμπιακός - Καλαμάτα, αποκάλυψε τι του είπε για πιθανή μεταγραφή ο διεθνής μπακ.

Ο πρώην προπονητής της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, είδε τη νυν ομάδα του, Καλαμάτα, να ηττάται εύκολα με 4-1 από τον Ολυμπιακό. Πριν από την αναμέτρηση ο Έλληνας κόουτς είχε τετ α τετ με τον Κώστα Τσιμίκα, που είχε μείνει εκτός αποστολής. Μάλιστα αποκάλυψε τι του είπε ο διεθνής μπακ για πιθανή μεταγραφή του.

Όταν ο Βούζας ρωτήθηκε πώς αισθάνεται όταν βλέπει παιδιά όπως ο Ξενιτίδης που έχει περάσει από τα χέρια του, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό, απάντησε:

"Για μένα είναι το μεγαλύτερο παράσημο. Και δεν μιλάω μόνο για τον Ξενιτίδη, αλλά και για τον Τσιμίκα που ετοιμάζεται να κάνει μεταγραφή, όπως μου έλεγε. Μου είπε πως υπάρχουν προσφορές. Είναι κι άλλοι παίκτες όπως ο Βρουσάι και ο Νικολάου. Αισθάνομαι χαρούμενος γιατί έβαλα ένα λιθαράκι σε αυτό".

Για τον αγώνα είπε: " Νομίζω ότι το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Προσπαθήσαμε να αγωνιστούμε με όσο το δυνατόν περισσότερη προσήλωση και συγκέντρωση, διότι ξέραμε ότι ήταν δύσκολο το έργο μας. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί έπαιξαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που ήρθαν πρόσφατα στην ομάδα και δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το βαρύ σκορ, αλλά με αυτούς τους αντιπάλους τα λάθη τα πληρώνεις. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε όλους τους στόχους του και καλή επάνοδο στον Φορτούνη και τον Γκιγιέρμε που επανήλθαν και είδαμε ότι είναι ο υγιείς. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και στο παιχνίδι της Κυριακής δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεφύγουμε από τις θέσεις του υποβιβασμού".

Δεν φοβηθήκατε παίζοντας με πολλές αλλαγές μήπως ξεφύγει το σκορ;

"Νομίζω ότι αυτό που έπρεπε να δούμε ήταν πως θα χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες και αυτό κάναμε. Πάντα πρέπει να σκέφτεσαι ότι μπορεί να ξεφύγει το σκορ. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλο τέρμα. Όπως με πληροφόρησαν είχαμε και δέκα τελικές απέναντι στον Ολυμπιακό και είναι ένα πολύ καλό νούμερο. Θεωρώ ότι όσοι αγωνίστηκαν είχαν ικανοποιητική απόδοση".

Τι σας ικανοποίησε περισσότερο και τι σας προβλημάτισε;

"Μας προβλημάτισαν τα ατομικά λάθη και δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Μας ικανοποίησε η αγωνιστική ετοιμότητα κάποιων παικτών. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες. Στον τομέα της κατοχής της μπάλας βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε καλύτερη ανάπτυξη".

Ποιον ξεχωρίσατε από τον Ολυμπιακό;

"Και στα δύο παιχνίδια ήταν ελπιδοφόρα η εμφάνιση του Λοβέρα. Δείχνει ότι έχει να προσφέρει πολλά".

TAGS ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ