ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Γ' Εθνική με την Καλλιθέα ο Μάκος

Στη Γ' Εθνική με την Καλλιθέα ο Μάκος
Μάκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο άλλοτε διεθνής χαφ και πρώην παίκτης της ΑΕΚ , Γρηγόρης Μάκος, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γ' Εθνική με την Καλλιθέα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του θα παίξει στη Γ' Εθνική ο Γρηγόρης Μάκος. Ο 31χρονος χαφ συμφώνησε με την Καλλιθέα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο άλλοτε διεθνής μέσος και πρώην παίκτης της ΑΕΚ (103 συμμετοχές) έπαιξε στη Football League με τα Τρίκαλα (19 συμμετοχές).

Ο Μάκος, που έχει φορέσει 13 φορές τη φανέλα με την εθνική Ελλάδας, με συμμετοχή και στο Euro του 2012, έχει αγωνιστεί ακόμη σε Πανιώνιο (158 συμμετοχές), Μόναχο 1860 (12 συμμετοχές), Ανόρθωση (59 συμμετοχές) και Παναιτωλικό (57 συμμετοχές).

Η ανακοίνωση: "Η Καλλιθέα ανακοινώνει την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου. Ο Γρηγόρης Μάκος είναι 31 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο ως αμυντικό χαφ, αλλά και στην άμυνα ως σέντερ μπακ.

Έχει καταγράψει πάνω από 400 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες, σε ομάδες της Super League, της Football League, αλλά και σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στη Γερμανία και τη Κύπρο, καθώς και στο και το Europa League. Ξεκίνησε από τις υποδομές της Ηλιούπολης και μετά συνέχισε αγωνιζόμενος σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Μόναχο 1860, Ανόρθωση, Παναιτωλικό και τελευταίος του σταθμός ήταν τα Τρίκαλα".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ