ΚΑΒΑΛΑ

Η φαντασία του "Μαρκογκόλ"

FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΒΑΛΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΒΑΛΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Μαρκόπουλος που σημείωσε καταπληκτικό γκολ στο Καβάλα - Καλαμάτα με ψαλιδάκι, μίλησε στο Sport24.gr και υποστήριξε ότι γκολ σαν αυτό θέλουν φαντασία. Το παρατσούκλι του και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το μεσημέρι της Κυριακής (17/11) η Καβάλα υποδέχτηκε την Καλαμάτα στο Ανθή Καραγιάννη για την 8η αγωνιστική της Football League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 στο 22' με γκολ του Αλεξόπουλου, ενώ στο 42' τα πράγματα για τους γηπεδούχους έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παπαστεριανός.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 80' με τον Παπαδόπουλο και τελικά να φέρουν τούμπα το παιχνίδι στο 88' με γκολ που δύσκολα θα ξεχαστεί. Ο Κώστας Μαρκόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή στο 66' με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι έγραψε το 1-2. Το πρώτο του τέρμα στη σεζόν, στη δέκατη συμμετοχή, έμελλε να είναι ξεχωριστό. Πιθανότατα το καλύτερο που θα έχει σημειώσει στην καριέρα του. Ο 27χρονος Δραμινός στράικερ μίλησε στο Sport24.gr για τη γκολάρα που σημείωσε, την οποία αφιέρωσε στην κοπέλα του και την οικογένειά του.

" Αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Μια στο τόσο. Θέλει λίγο φαντασία. Στην αρχή πάω να κάνω κοντρόλ και δεν μου βγαίνει. Η μπάλα σηκώθηκε και δοκίμασα το ψαλιδάκι. Με το χτύπημα που έκανα κατάλαβα ότι θα μπει. Μπήκα για να βοηθήσω την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή.

Οι αλλαγές αφυπνήσαμε την ομάδα και έγινε η μεγάλη ανατροπή. Ήταν γκολ ψυχολογίας, ήρθε με τον καλύτερο τρόπο, ήταν το πρώτο μου. Γκολ με ψαλιδάκι έψαχνα καιρό, και πέρυσι. Το δοκίμαζα. Όταν μου δινόταν η ευκαιρία, το αναζητούσα. Είμαι πολύ χαρούμενος" ανέφερε ο Μαρκόπουλος και πρόσθεσε: "Αφιερώνω αυτό το γκολ στην κοπέλα μου και στην οικογένειά μου".

Τι ακολούθησε όμως μετά το παιχνίδι και το γκολ του "Μαρκογκόλ", όπως μας είπε ότι τον φωνάζουν; "Χαμός. Πανζουρλισμός. Μπήκα στα αποδυτήρια μετά από 45 λεπτά".

Όσο για το ίνδαλμά του; "Έχω πρότυπο τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι killer, μέσα στην περιοχή δεν χαρίζει. Μου αρέσει πολύ ο καλός ποδοσφαιρικός εγωισμός του. Θέλει συνέχεια να ξεπερνάει τον εαυτό του και να καταρρίπτει ρεκόρ".

* Ο Μαρκόπουλος γεννήθηκε στις 8/2/1992. Πέρυσι με την Καβάλα σημείωσε 17 γκολ σε 21 συμμετοχές στη Γ' Εθνική. Στο παρελθόν έπαιξε σε Παγγαίο 90, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Πανθρακικό και Δόξα Δράμας. Με τον Πανθρακικό, μάλιστα, αγωνίστηκε στη Super League το πρώτο μισό της σεζόν 2015-2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι στο Καβάλα - Καλαμάτα
Football League: Χέρι-χέρι στην κορυφή Ιωνικός και Τρίκαλα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ