ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Σκληρή απάντηση από Αντέτζο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ντανιέλ Αντέτζο μέσω ανακοίνωσης του απάντησε στην Κέρκυρα που τον κατηγόρησε πως δεν ήταν τόσο διαλλακτικός στις συζητήσεις του με τους "Φαίακες" για την καταβολή των χρημάτων που έπρεπε να πάρει.

Με μια ανακοίνωση στην οποία παραθέτει την αλήθεια γύρω από τις οφειλές που υπήρχαν προς το πρόσωπο του απάντησε ο Ντανιέλ Αντέτζο στην Κέρκυρα που τον κατηγόρησε πως δεν ήταν τόσο διαλλακτικός στις συζητήσεις για τα χρήματα που έπρεπε να πάρει από τους "Φαίακες".

Ο αμυντικός της Λαμίας παραθέτει όλα τα γεγονότα με ημερομηνίες και αριθμούς και απαντάει στην ανακοίνωση της Κέρκυρας θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Χαρακτηριστικά σημειώνει:

"Με μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα το μεσημέρι του Σαββάτου. Παρ’ όλο που ήταν άκαιρη αφού λίγες ώρες αργότερα αγωνιζόμουν, ήταν παράλληλα και εντελώς άκυρη.

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κύριος Λάμπρος Γεωργακόπουλος προφανώς δεν έχει ενημερωθεί καλά για τα γεγονότα και μας μπερδεύει με… φρούτα. Η σημερινή μέρα προσφέρεται και για… ξεκατίνιασμα και πολύ ευχαρίστως να τον ενημερώσουμε για το πώς έχει το χρονικό των γεγονότων, κάτι το οποίο μπορεί να το τσεκάρει οποιοσδήποτε θέλει βάση των συμβολαίων και των προσφυγών που έχουν κατατεθεί.

Το… παχυλό μου- όπως χαρακτηρίζει- συμβόλαιο με την ομάδα ήταν ύψους 22.000 ευρώ και είχε πεντάμηνη διάρκεια αφού υπογράφηκε στις 31/01/2018. Για την ιστορία να πούμε ότι αυτό το συμβόλαιο ήταν εκτός δεκάδας των υψηλότερων συμβολαίων της ομάδας εκείνη την σεζόν.Στις 10 Μαϊου 2018 καταρτίσαμε συμφωνητικό λύσης συμβολαίου βάση του οποίου η ΠΑΕ θα έπρεπε να μου εξοφλήσει το ποσό των 16.500 (!) που μου χρωστούσε μέχρι το τέλος Ιουλίου. Δηλαδή στους τεσσεράμισι μήνες που βρισκόμουν στην ομάδα είχα πάρει 5.500 ευρώ. Όλα αυτά για να βάλω πλάτη στην ομάδα σε μια δύσκολη κατάσταση εγώ ο ανήθικος.

Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου είχα πάρει πάρα πολλές υποσχέσεις αλλά όλες και όλες 2.000 ευρώ και η υπομονή μου εξαντλήθηκε και έδωσα εντολή να κατατεθεί προσφυγή όπως και συνέβη. Την άνοιξη του 2019 βγήκε η οριστική απόφαση βάση της οποίας θα αφαιρούταν τρεις βαθμοί από κάθε παιχνίδι της ΠΑΕ, εφόσον παρέμενα απλήρωτος.

Το καλοκαίρι πέρασε και αφού δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις και ορατός κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών, το θέμα «πάγωσε». Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η πλευρά της Κέρκυρας μας πρότεινε να προχωρήσουμε σε «κούρεμα» του χρέους 30% και το υπόλοιπο ποσό να μας δοθεί σε πέντε δόσεις, χωρίς να μας ενημερώνουν για τις ημερομηνίες των δόσεων. Λίγες μέρες αργότερα επανήλθαν και πρόσθεσαν στην ίδια πρόταση τους, μια προκαταβολή ύψους 15-20% των δεδουλευμένων. Δεν ήμουν ούτε αρνητικός αλλά ούτε και θετικός αφού το μεγαλύτερο πρόβλημα προέκυπτε από το… άγνωστο του πότε θα πάρουμε αυτές τις δόσεις.

Βάση νόμου η ΠΑΕ Κέρκυρα έπρεπε να μου καταβάλει 14.500 ευρώ σε μια δόση. Την κρίσιμη ημέρα λοιπόν που έπρεπε να πληρώσει για να πάρει πίσω τους βαθμούς, η πρώην ομάδα μου είχε στην διάθεση της 30.000 ευρώ και έπρεπε να ικανοποιήσει 9 ή 10 ποδοσφαιριστές αν δεν κάνω λάθος. Η πρόταση μου ήταν να πάρουμε όλοι ισόποσα χρήματα για να μην υπάρχει κάποιος παραπονούμενος. Εγώ ο αλαζόνας λοιπόν δεν θέλησα να βάλω κανέναν κάτω από τον εαυτό μου. Όσον αφορά τον χαρακτήρα μου κύριε Γεωργακόπουλε ρωτήστε στην Μυτιλήνη, την Κέρκυρα και την Λαμία να σας πουν κατά πόσο σέβομαι τους συμπαίκτες μου μέσα και έξω από το γήπεδο. Τους ψεύτες δεν σέβομαι και αυτούς που πιστεύουν ότι οι ποδοσφαιριστές και οι οικογένειες τους είναι… παιχνίδια.

Εγώ λοιπόν που δεν σεβάστηκα τους συναθλητές μου, ούτε το ψωμί που συνεχίζω να τρώω στην Ελλάδα, έδειξα με αυτό τον τρόπο τον ανήθικο αντιεπαγγελματισμό και την αλαζονεία μου.

Εξοφλήθηκα μετά από σχεδόν ενάμισι χρόνο σε πέντε δόσεις όπως είχε προτείνει η ίδια η ΠΑΕ τον Σεπτέμβριο.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ, Μανώλη Αλαφραγκή για τις προσπάθειες που κατέβαλε όλους αυτούς του μήνες έτσι ώστε να βρεθεί λύση. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους. Σε όλους τους πρώην συμπαίκτες μου να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες και στην ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα να επιστρέψει γρήγορα εκεί που ανήκει.

Μετά τιμής, ΝΤΑΝΙΕΛ ΑΝΤΕΤΖΟ"

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ