ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέος προπονητής της Κέρκυρας ο Σπανός

FOOTBALL LEAGUE / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ / EUROKINISSI)
Σπανός PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Δημήτρη Σπανό. Ο Αιγιώτης τεχνικός που ανέβασε τον Άρη στη Super League είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του νησιού των Φαιάκων.

Νέος προπονητής της Κέρκυρας είναι ο Δημήτρης Σπανός. Ο 49χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο στη νησιωτική ΠΑΕ, η οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε υποβιβάστηκε από τη Super League. Από εδώ και πέρα, ο Αιγιώτης τεχνικός θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει με τους Φαίακες την επάνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Παλαιότερα ο Σπανός έχει δουλέψει και σε Αναγέννηση Άρτας, Βύζαντα Μεγάρων, Αίαντα Σαλαμίνας, Ρόδο, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Ερμιονίδα, Πανελευσινιακός, Λαμία, Απόλλωνα και Απόλλωνα Σμύρνης. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Άρη είχε απολογισμό 24 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η ανακοίνωση: " Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Μαζί του θα βρίσκονται, ο βοηθός του Πέτρος Στοιλας και ο γυμναστής Σωτήρης Βίνο. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ