ΚΕΡΚΥΡΑ

Σκέψεις για Χάβο στην Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Μάκης Χάβος EUROKINISSI SPORTS

Η Κέρκυρα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μάκη Χάβο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της. Ο 48χρονος είχε δουλέψει τελευταία φορά πέρυσι στον Παναιτωλικό.

Από τις ομάδες που δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν είναι η Κέρκυρα. Η νησιωτική ομάδα υποβιβάστηκε από τη Super League τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά λόγω της ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης υπάρχει η πιθανότητα παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Η πορεία στο... άγνωστο προβληματίζει τη διοίκηση, η οποία πάντως δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, γι' αυτό και κάνει σκέψεις και επαφές για το πώς θα πορευτεί. Μία εξ' αυτών είναι η συζήτηση και συνάντηση που έγινε με τον Μάκη Χάβο. Ο 48χρονος προπονητής βρέθηκε προ ημερών σε συζητήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά το deal χάλασε.

Οι Φαίακες βλέπουν με θετικό μάτι την προοπτική να πορευτούν με τον Χάβο στην τεχνική ηγεσία, εφόσον η ομάδα συμμετάσχει στη Super League. Ο Μακεδόνας είχε δουλέψει τελευταία φορά στον Παναιτωλικό, ενώ έχει εργαστεί και σε ΠΑΟΚ, Βέροια, ΑΕΛ Λεμεσού και Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα, η άδεια που δεν εξασφάλισε η Κέρκυρα δεν σημαίνει ότι έχει απαγόρευση μεταγραφών. Η νησιωτική ΠΑΕ δεν εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία στην οποία έχει περιορισμό στις μεταγραφές. Της είχε επιβληθεί απλά ρόστιμο 20.000 ευρώ επειδή δεν είχε παρουσιάσει έσοδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ