Ικανοποιημένος από το 1-1 με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο προπονητής της Λαμίας, Σωτήρης Αντωνίου, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Η Λαμία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Παναθηναϊκό και ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας, Σωτήρης Αντωνίου, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την ισοπαλία, τονίζοντας ωστόσο πως η Λαμία θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

ADVERTISING

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ανέφερε τα εξής: "Σίγουρα όταν τελειώνει το παιχνίδι όλοι οι προπονητές είμαστε φίλοι. Στο καθαρά αγωνιστικό η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη, με οποιαδήποτε ομάδα και αν παίζεις είτε είσαι εντός είτε είσαι εκτός έδρας. Εμείς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός ο οποίος φέτος θα είναι εντελώς διαφορετικός.

Νομίζω όμως ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρίες, πέρα από τις στατικές φάσεις. Είχαμε ευκαιρία να βάλουμε κι άλλο γκολ στο 0-1, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και το πως αφομοίωσαν μια καινούρια τακτική, ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήταν ο 12ος παίκτης μας και προχωράμε για τη συνέχεια".

ADVERTISING

Για τους στόχους της ομάδας του, είπε: "Δεν άλλαξε κάτι, οι στόχοι μπήκαν από την αρχή είτε με τον προηγούμενο προπονητή, είτε τώρα. Αυτό που κοιτάμε είναι να έχουμε διάρκεια στο πρωτάθλημα και να υπάρχει μια γρήγορη παραμονή για την ομάδα της Λαμίας".